Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

no hned po zprávách jsem dal sell ,pozici mi to vzalo ale doted mi pozice stojí na 1,2388 a nic se nedeje,restartoval jsem i vt a stále nic. nevím jestli je to jen u mne nebo u všech???

Odesláno

:)) no, tak jim zavolej na linku, ze ptej se jich, za kolik to ted maji, a pak jim rekni cislo tiketu, kterej ti maji za tu cenu uzavrit ;)) pokud tam mas aspon lot, tak jsi ted cca 400 dolaru v plusu ;)

Odesláno

dobry vecer.

snad mi nekdo poradi.

sid tady uz vysvetloval contraentry.tak nejak jsem je pochopil.
ted bych chtel vysvetlit kontralimit,kontrastop...ne dat sem nejaky odkaz.ja uz si to tam prectu.

dale bych se chtel zeptat u kterych klicovych zprav-dat je nejvetsi pohyb-napr 50,70,100 pips up or down.

dekuji

luk
Odesláno

Luky
Kontra, jako obecně proti, nemá přesný význam v pravém slova smyslu (kontralimit a kontrastop), je to spíše nepřesná hantýrka... Jedna z technik, kterou je tak možno označit je to, že si zadáš limitní cenu (profit, cílovou cenu) nejčastěji podle pivotů a na této limitní ceně zadáš nové entry buď pro pokračování v trendu nebo do opačné pozice. Kontrastop je to stejné v bleděmodrém.
Nedá se nikdy říct, že pohyby jsou u těch a těch dat největší a u těch nejmenší, i když by se to asi dalo zpětně statisticky vysledovat. Vždy záleží na doprovodných faktorech trhu v době dat a zda se skutečnost neliší příliš od předpokladů analytiků.. Ale taky, viz nyní, - neochota opouštět stávající pozice, lokální "vyšší" zájmy, geopolitika atd..
SID

• Vytvořit...