Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mohl byste mi někdo poradit? Mám problém s demem VTéčka. Jsem s jedním lotem v kátké pozici na EUR/USD, fix S/L na 110 dolarů. Potvrdil se můj předpoklad směru a posunul jsem S/L dle aktuálního stavu na 1,2822, kurz byl aktuálně 1,2811. Najednou koukám, jak mě to vyhodilo z pozice na S/L. Koukal jsem na ticky, jestli tam nebyl nějaký krátkodobý úlet nahoru, ale nic jsem nezjistil. Stalo se mi to už podruhé a v reálu bych na tom docela tratil. SIDE, ty jsi s VT spokojený, stalo se ti něco podobného?

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Matys
demo nemohu teď posoudit, ale je to možné...při live je dobré si psát čísla tiketů a hodnotu SL..člověk nikdy neví..., ale že by mi to vyhodilo SL o deset výše než jsem zadal dříve, to asi ne...v live je to (pokud ten případ nastal) na reklamaci předčasné exekuce
SID

Odesláno

Jo, to je pravda, neměl jsem to přehozený na ASK. Ale spread jsou 3 pips, nehledě na to, že mám spread podbarvený, takže vidím, kdy se S/L dotkne. Při tomhle obchodu byl rozdíl cca 11 pips, takže to myslím nebylo spreadem.
Matys

Odesláno

Matys viem že je to čudné, ale je to len demo. Na live sa to nemôže stať, aspoň ja som sa s tým nikdy nestretol a to som na live VT už takmer dva roky !! Takže v pohode, nerieš to. ;)

Odesláno

Prosim o radu. Zkousim na VT u CMS par mesicu DEMO ucet - zatim celkem uspesne.
Bohuzel jsem neprisel na to, jak lze zadat posuvny SL, - nejedu on line, takze kdyz uzaviram na Limit, je to nekdy zbytecne brzy.

Diiiiky.

Vendelin

Odesláno

Preji dobry den,
VTrader "sam o sobe" ani broker CMS neumoznuje pouzit "trailing stop" ...
Lze ale doprogramovat, soucasti instalace je i obchodni system, kde je tento "termin" pouzit, vse je popsano i v dokumentaci, jak vse naprogramovat.

S pozdravem kbtm

Odesláno

vendelin
Funkci Trailing Stop spustíš takto:

Nejprve si otevřeš pozici, třeba: EUR/USD BUY na 1,3000
Pak si najedeš na VT-Trailing Stop System (pravým tlačítkem na graf - zvolit Add Trading system a zvolit VT Trailing)
Do kolonky "stop price for open position" zadáš třeba 1,3010 (jako příklad: +10pipsů nad otevřením pozice)
Do kolonky "open position direction" zadáš BUY (protože kupuješ)
Do kolonky "stop step" (příklad: 0,0035 to je 35 pipsů ,neboli bodů)
a zmáčkneš OK. Toť vše a objeví se ti graf..

Pokud prodáváš (SELL) do "open position direction" , je třeba zvolit (zadat) SELL.
SID

Odesláno

SID, alebo ostatny. Je nieco vo VT podobne ako je v MTcku, ze ti bude automaticky po zadani stoplossu ho podavat dalej? Tam to funguje tak, ze ked vstupis do pozicie, tak uz sa pri otvorani pozicie zada aj stoploss a potom sa da nastavit, ze ti to bude posuvat stoploss automaticky povedzme o dake pipsi. Neviem presne ako to funguje, este som ziaden obchod cez MT nerobil, ale pocul som otom, ze to ide a tak ma napadlo ci je daky AOS u VT priamo na toto.
Hovorim o zadavani pozicie priamo teda Market nie Entry. Pri VT sa pri Entroch da zadat stoploss aj profit, ale pri Market nie. :S

Odesláno

Ahoj
podělím se o dnešní zážitek. Po vyhlášení fundamentu v 16h. "prodej domečků" jsem na druhé korekci cca po 45 min. zadal ENTRY long na cable. Odezva žádna ani "trhni si". Tak jsem to zkusil ještě jednou a opět nic. V 17:30 jsem potřeboval odejít. Pořád mi bylo divné proč nebyla odpověď na mé ENTRY. Udělal jsem screen obrazovky s grafem dále s "Objednávkou a Otevřenou pozicí" ve kterých nic nebylo. Potom jsem vypnul PC. Po příchodu kolem 20 hod. jsem znovu zapnul PC a k mému zděšení jsem v otevřené pozici bez SL. A samozřejmě v červených. To je překvapení. Příště pokud se mi toto přihodí, že není odezva na ENTRY nebo MARKET zavřu VT a znovu ho otevřu. Myslím, že tímto bych mohl předejít této situaci. :( :(
Jestli máte jiné řešení, prosím, sem s ním.
Zdeněk

Odesláno

Merlin
řešením je zadávat i u entry SL, což by ale měla být samozřejmost pokaždé.., u verze 1.8.1 to někdy nenaběhne ihned na monitoru a stalo se mi, že až po bliku žlutých piškotů z5 na zelené se to objevilo (nebo využít starší verzi 1.7 až u 1.8.1 vychytají mouchy)
SID

Odesláno

Sid
Jasně po vstupu do pozice bych SL zadal. Máš svatou pravdu, že je lepší dát ho hned. Nejsem hazardér dávám SL vždy. Mě je jenom divné, že do pozice jsem vstoupil v 10:50 NY, já jsem vypínal PC v 11:30 NY a na grafu nebyly vidět žádné ENTRY. Entry Buy jsem dal 1.8949, byl to pech stačil jeden pip a nic jsem neřešil. No možná při cestě zpět když bych zapnul PC až zítra. Jaký je Tvůj názor, mám pozici podržet nebo zavřít. Teď -15pip/ lot. Mám trochu obavu, aby se NZD nepostaral o další posílení USD.
Díky
Zdeněk

• Vytvořit...