Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jeden malý poznatek k VT. nastavil jsem si zobrazení 5000 svíček historie, abych mohl back testovat. dělal jsem to v noci a vše ok. druhý den jsem zapnul opet VT a grafy mi to stále pouze načítaloa trvalo to šíleně dlouho. vzpomněl jsem si co jsem v noci udělal a nastavil zpět 500 a hle po restartu VT grafy naběhly okamžitě. takže pokud někomu dlouho nabíhají grafy, zkuste si změnit(snížit) toto.

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radekter
prosím poraď kde jsi nastavoval počet svíček. Já jsem to nikdy nedělal a s novou verzí VT mám velký problém s načítáním grafů ( je to děsná doba než se uráčí zobrazit) tak se pokusím změnit nastavení, ale bohužel netuším jak. Před chvílí jsem dal market příkaz nákup na cable , při Ghostu a ejhle VT to naprosto ignorovalo. Pro jistotu jsem VT zavřel a znovu otevřel a stále nic. Škoda dalo se něco vydělat :)))

Odesláno

beda:

záložka options ( neznám českou verzi, ale asi to bude "volby"), propertiers (je to ta druhá volba, první je "servers"), general (asi armádní), general properties - otevře se ti okno a druhá záložka je "communication" a tam už to uvidíš. default nastavení je 500 a to nabíhá velmi rychle.

Odesláno

Tak ak si nic nerobil, mal by si mat standardne vo VT 500 sviecok. Nastavuje sa to tu: viz>> OBRAZOK Vo VT navigatore kliknes na Options dalej na Properties potom na General a General properties, tam klikni na Communications a tu hned hore prva moznost je to co hladas. Currency Price Hystory Length (# of bars ) a da sa tu od 100 do 5000, tak ak ti robi, tazkosti 500 sviecok, tak si to zniz na 250 povedzme. Dole potom das OK a je to.

2024

Odesláno

@ beda
Tvoje problemi podla mna nemaju nic spolocne s poctom sviecok.Je to novou verziou,moc sa nepodarila. Rovnake problemy som mal aj ja. Fakt odporucam preinstalovat predchadzajucu 1.8 alebo este starsiu 1.7X. Ja som to urobil a zatial OK. Link na stiahnutie predchadz. verziu 1.8 som dal do tohto vlakna vcera. Potom vzdy ked budes spustat VT prve co Ti zahlasi ze nasiel novsiu verziu a ci ju chces stiahnut. Ty zvolis nie. Potom uz fungujes obvyklym sposobom.

Odesláno

Dute, ICE(SR), radekter,

díky za pomoc. Snížil jsem počet svíček dle návodu na 300 a zdá se to být svižnější. Pokud by VT blblo i jiným způsobem vrátím se ke starší verzi.

Odesláno

beda:
ještě to také může ovlivnit počet otevřených grafů. takže pokud jsi ďábel a máš jich otevřených 25 tak to by také mohlo brzdit provoz. já jich používám 4-8 a naběhne to celkem rychle. pochopitelně bys neměl mít nějakou starou herku. můj stroj je obyčejný kancelářský průměr Celeron 2,6GHz, 1024 MB RAM

Odesláno

Zdravím všechny,
mohl by mi někdo poradit jak ve Visualu uzavřít všechny pozice najednou, když mám koupeno více párů?
Zkoušel jsem to přes souhrn všech účtů a neustále mi nabízí pouze jednu.

Díky

kunas

Odesláno

Souhrn účtů ti pouze kumuluje všechny otevřené pozice jednoho párů do jedné "kolonky", pokud chceš vše uzavřít, musíš odklikávat jednotlivé páry
SID

Odesláno

Musím dnes pochváliť VT-čko..!!! Entrík mi zobralo na mojej cene aj keď už reálna cena bola o 10 pips nižšie, SL sa dala posunúť v pohode a jej plnenie bolo opäť na zadanej cene aj keď reálna cena bola o 8 pips vyššie... Dúfajme že takto to bude frčať aj naďalej... :D

• Vytvořit...