Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem neměl možnost obchodovat ani sledovat vývoj. Před 30 min jsem otevřel PC a nalogoval VT . Teď už po druhé a stále nenaběhly grafy. Waiting for data, ale dál nic a piškoty jsou všechny zelené. Máte někdo stejný problém. Asi budu instalovat starší verzi. Nebo víte o nějakém triku jak to rozchodit ??? Díky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tak jsem zavřel dva miniloty a ejhle na 3 co zůstali v pozici mi zůstal margin 75 US tedy tak jak to má být, ovšem ty dva miniloty jsem otevíral před hodinou takže že by spletli výši marginu? ale proč na dva miniloty vyběhl margin o 668,50 US to mi nejde do kebule, asi nějakej šotek.

Odesláno

Stanislav není ani zdaleka.., to co jsi tady dával jako odkaz, jsou běžné stránky Reuters, pak ještě existuje u Reuters placená služba, kdy ti nabíhají data po minutách (nejen data, ale i třeba politika, sport atp.).., cenové hladiny neznám snad 300 dolarů/měsíc, ale dělí se to ještě na určitý výběr podle kategorii. No a VT přebírá ty zprávy po minutách a v live je to zdarma. Vypadá to nějak tak - první obrázek je souhrn zpráv, které naskakují po minutách (někdy i 3-5 v minutě a pak je v tom trochu chaos) a druhý obrázek je jednotlivá zpráva, když je po kliku "rozbalená"... SID

2018

2019

Odesláno

Merlin,
nevadi ze mas ib 1.7.6, ak by si mal cas, posli mi ju prosim.
a ak mas link na tu 1.7.5 co si pisal, ze si nasiel na nete prihod prosim aj ten.
chcem si zozbierat viacero verzii VTciek a skusit najst tu "najmenej problemovu"
vdaka

Odesláno

Omlouvam se, pokud tu jiz byl podobny dotaz...

1) Kdyz si nastavim ve VT na jednom paru graf podle libosti :-) - svoje barvicky atd... jak mam docilit toho, aby se mi takto zobrazovaly vsechny nove otevrene grafy i treba pro jine pary?

2) Vyladim si napr. minutovy graf... na chvili v nem prepnu na hodinovy a pak se vratim zpet na minutovy, tak je opet rozladeny :-(, tzn. sirka a vyska sloupku je jina, nez pred prepnutim...

Diky za radu...

Radovan

Odesláno

1) Nepouzivej volbu otevrení nového grafu, ale jednoduse si ten graf upraveny ku obrazu svému zkopiruj a pak v nem zmen akorat menový par/timeframe.
2)O nastavení, které by tomu zamezilo nevím, já to řeším tak, že mám minimalizovaných více grafů jednoho páru, ale s jiným nastavením minutáže, případně velikosti zobrazeni, spektra indikátorů.

Odesláno

Dnes sa mi stala zaujimava vec na VT, s ktorou som sa zatial nestretol. Od vcera drzim Eur/Usd Short, vecer som si zadal TP a posunul mierne SL, no a na moje prekvapenie dnes po spusteni VT tam TP ani SL nebol. Ani jednu z tychto hodnot kurz nedosiahol, takze o nic neide, len chcem upozornit, aby ste si ne to dali pozor. Mal som ulozeny Log, takze keby mi to bolo aj "prebehlo", dalo by sa to reklamovat.

Odesláno

@ radovan65
ak si chces ulozit vsetko co si nastavil na grafe v "CHART PROPERTIES" a chces aby boli takto upravene vsetky grafy ktore v buducnosti otvoris, tak ked si este raz na upravenom grafe otvoris chart properties tak dole je button "Set as default". To je to co hladas.

Odesláno

Zdravim, to čo tu píšete o SaxoTraderi nie je pravda. Na minitraderi obchodujem dosť dlho a žiadne časové výpadky tam neexistujú. Porovnával som všetky platformy a SaxoTrader je najspoľahlivejšia platforma aká sa dá na trhu nájsť a totálne prevyšuje ostatné. Kto mi neverí nech si vyskúša demo počas čísiel a uvidí.

A to, čo je najdôležitejšie je, že Na Miniraderi nikdy neposunú stopy, žiadne slipy, vždy Vás vykonajú na nastavenej úrovni.

Vrátim sa ku včerajšemu káblu:
Ešte tesne pred číslami nastal sqeeuze smerom hore a káble sa zrazu obchodoval nad 1,9000. 5 sekund pred číslami som dal stop na 00 a 15. Hneď po číslach som bral zisk na 55. Ak niekto hovorí, že SaxoTrader zamrzol, tak klame. Už rok mi ani raz nespadol počas žiadnych čísiel. Jediné, čo sa deje, je že na 1-3 sekundy po číslach sa stratí cena, keďže na trhu žiadna trhová cena nie je. Lepšiu platformu nepoznám.

Odesláno

Musim plne suhlasit testujem saxominitrader a zda sa mi uplne super oproti VT. Jednoducho polozme si otazku svetoznamy renomovany bankovy dom aky SaxoBank je sa nemoze porovnavat s CMS zatial teda planujem otvorit live a uvidime ale pokial to bude ako v deme tak budem maximalne spokojny. Zabudnite na exekuciu pozici v CMS:) Saxotrader to spravi za 20ms.

Odesláno

Diky panove! :-)

images:
s tou minimalizaci vice oken to delam, ale sleduju 3 meny a nektere se jen cuim a zda se mi toho potom moc... bere to i operacni pamet, dkyz je vice grafu otevrenych a aktivnich, byt minimalizovanych... IMHO

Dute:
Diky za tip! Nemuzu to ale najit .-( napis mi to cesky/slovensky... mam CZ verzi... pokud dam "nastavit jako vychozi", tak se mi to premaze na puvodni cerveno-modre defaultni nastaveni... proste od nejakeho ulozeni ci verze, ale nepoznal jsem na tom zadne pravidlo, podle ktereho se to tak chova...

Diky,

Radovan

• Vytvořit...