Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ked ti napise "Lev" na live supporte hned to vypni a skus znova su tam dvaja ochotny teda "ochotny" Kevin a Richard ...Ostatny pouzivaju oblubenu vetu" please contact our dealing desk ....." a na tej linke sa k tebe ty rusi spravaju ako keby ze co si to dovolujes ich obtazovat :)

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Již týden mi nejdou posouvat limity ,při zrušení objednávky tato stále visí několik hodin při změně ceny ke změně dojde ale na obrazovce je vidět stará cena , nová nikde. Součty za pozice se sčítají podle starých a také zrušených cen naštěstí po restartování VT a několikanásobném zadání stejného hesla se vše natáhne O.K. Dnes od rána jsem si takto aktualizoval přihlašoval již 12x . Tato verze 8 není krokem vpřed. Když se chci přesvědčit zda-li se příkaz vyplnil,musím se odhlásit a pak přihlásit. Asi si nezvyknu.Jak si mohu nastavit zpět předchozí verzi.? Včera jsem neměl vůbec odvahu s tímto do live.

Odesláno

Ja mám taky verzi jen 1.7.7 ale na fundamenty byla ok tak jsem ji dnes opět nainstaloval a vyzkouším, škoda jen že všechny nové indikátory se nedají použít takže opět budu používat starou verzi WCCI 2.1. Jinak teď na libře mi to vymetlo obě strany, snad ten short zůstane.

Odesláno

lisakus:
Co můžu posoudit z dema, tak jakákoliv předchozí verze se chovala lépe, než nejnovější semafory.... :-) Takže i já tam dávám zpět nějakou sofistikovanější 1.7.x, která byla z hlediska zadávání a práce s obchodními příkazy jakéhokoliv typu, mnohem spolehlivější....

Odesláno

Na internetu jsem našel nejstarší verzi 1.7.5. Nemám výhrady proti současné verzi jen jsem si musel přehrát MACD ze staré verze. Jediné co mě vadí je to, že občas prolítne Entry při fundamentech a nejdou zadávat a posunovat SL. Jo taky ukončení pozice je problém!! Ale s tím měly i předcházející verze problémy. Pozor mluvím o období po vyhlášení zpráv. Jak se zdá je to problém všech platforem. Asi to nebude problém platforem, ale zahlceného serveru nebo laxnosti (chci věřit, že to není úmysl) brokera. Někdy menší a někdy větší podle toho jak se zadaří.
Zdeněk

Odesláno

Dnes som si siel VTcko (demo) na en verzii, vypadok nebol volbec, zadal objednavku chvilu pauza zobralo aj stoploss aj limitprofit aj posunutie stoplossu do +10$ teda jeden pips pri 1 lote a da sa povedat vsetko OK. Jedna vec ale bola cudna, ked som chcel zavriet poziciu a na grafe bola cena a mne akceptovalo, ale este nezrealizovalo uzavretie pozicie o 3 pipsi menej ako bolo na grafe siel som short na eur/usd. Myslel som si, ze je to chyba, ale to iste mi robilo znova znova, keby mi uzavrelo pozicie bolo by to o 3 pipsi menej ako mi ukazoval graf. Neviete nahodou preco? Potom som skoncil na stoplosse ale ten bol uz posunuty v pluse. No mohol som mat ale 60$ alebo 80$. Tak neviem vcom bol problem. Ci cena na grafe a vskutocnosti bola ina, alebo?? Ked som dal market objednavku aj zatvaral poziciu, ziadne rozpatie som nedal, teda bola tam 0. :S

Odesláno

Neviem, preto sa pitam, mam zato, ze ono si to zobere nazaciatku, ale moze byt a to som si pretim nevsimol, ze ked idem long hned som v minuse a teda hned si bere spread a teraz len hadam, ze k som short, tak si to vezme potom.
Graf mam vzdy BID a som ho dnes aj dal na ASK a to iste na grafe cena o 3 pipsi nizsie ako mi chcelo zavriet pri short pozicii. Takze neviem......... :S

Odesláno

gaba
pravým tlačítkem na štítek kurzu (vyvoláš si jej dole v liště pod Q - měnové kurzy)..když chceš entry kupovat - pravým na buy, prodávat na sell a vybereš si entry stop prodej, pak si zvolíš kolik lotů a na jaké úrovni, zadáš případně SL a PT
SID

Odesláno

Zdravím jeden dotaz nezměnilo CMS páku, protože já mám v trhu 5 minilotů a blokovaný margin mám 743 US, nevím kdy se mi objevilo ted jsem na to přišel , a je to tam i po restartu VT.

• Vytvořit...