Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Sid
Na celej veci ohladom brokerov ma zaraza jedna skutocnost. Forex resp. burza je seriozny business, preco potom neexistuju aj seriozne brokerske spolocnosti, ktore nemaju problemy so servermi, platformou, nepouzivaju "gumove" spready a ine? Zo statistik je 80-90% obchodnikov stratovych, to si musia brokeri "pomahat" umyselnymi tahmi voci klientom? Zijeme vo vyspelom svete a tu sa stale niekolko mesiacov (zrejme aj rokov) riesia tie iste trable :-( Nie je v tejto veci vidiet ziaden pokrok. Osobne ma ako novacika posobenie brokerov sklamalo.

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sid
Uz som nechcel na tuto temu, ale nedalo mi ...
Pises ze si dnes s VT v postate nemal vaznejsi problem. Uznavam Ta ako autoritu, vazim si Tvoje nazory a skusenosti. Mozno som tazko chapavy, ale vysvetli mi ako je mozne ze je tu, aj v inych vlaknach, tolko prispevkov na jednu temu -> problemy s VT ???
Moje som popisal vo vlakne Spolahlivost brokrov, a takmer tie iste mali aj ostani.
Neide o to ci ist niekam inam, alebo nie. Ide o to ci je tato situacia normalna. Ja myslim ze nie, kedze neide o jednorazovy, alebo obcasny problem. Niekomu som zveril svoje peniaze a ten niekto by mi mal poskytovat adekvatne sluzby.
Gratulujem vsetkym, ktorym to dnes "fachcilo" tak ako ma, ale myslim ze nas "ostatnych" bolo viac ...

Odesláno

sutik
Bohužel FX není v globále seriózní business, stačí když si přečteš zkušenosti s brokery, kteří operují z offshore destinací. Včera jsem koukal i na vlákna komodit - viz hodně špatné zkušenosti s GCL - Ardeus. Tzv. "licence" se rozdávají v offshore zemích, jak odpustky při volbě krále a pak to tak dopadá. Teď jsem koukal na dvě "renomované" společnosti se Švýcarska - fantastické spready 1-2 pips, ale v záhlaví malým písmem napsáno - nebereme klienty občany Švýcarska a USA, licence od místního kantonu a registrace klasika - offshore. Navíc každý broker si samozřejmě chrání to své, buď přes limity nebo přes "gumu". Jo to holt těžké a trader se musí spíše přizpůsobit podmínkám trhu, naopak to jde těžko...:-)
SID

Odesláno

Miki01
dnes naposledy k VT. Je to asi přímá úměra...VT bylo a je poměrně rozšířenou platformou v rámci ČR a SR. U nás i vás existují pořád všeobecně známí CMS-VT brokeři s poplatky (myslím, že u vás pořád dělají nějaké placené a ne zrovna levné kurzy), a teď je navíc možnost i bez poplatků a sw je i v češtině. Kdyby byl stejný počet lidí, kteří tady chodí na vlákna, připojen k Saxu, tak asi "o pádu jako widle" nepíše včera jen nick kubrt, ale i desítka dalších. Stejné je to podle mne i u kritizovaného FXDD - příma úměra počtu lidí co tady chodí a z nich se rekrutující live klienti, někdy spokojeni jindy ne... Opakuji po sté - není nic jednoduššího než najít si jiného brokera...
SID

Odesláno

Forex je hodne divoky, jak psal uz Sid. Necekejte zadnou jistotu, kazdy chce predevsim vydelat (vcetne brokera). Ja jsem pouzival VT cca 7 mesicu na live. Ze zacatku bylo velmi v pohode, pak meli nejaky problem se serverama (vypadli tenkrat na cely den) a od te doby s tim maji nejake trable. Me to stvalo, to obcasne padani (ale i tak s tim slo prezit), tak jsem presel k jinemu brokerovi. Sid je s VT v pohode a obchoduje.
Moje problemy pramenily castecne i z horsi kvality pripojeni - VT je na to IMHO dost citlive. Kdyz mam pustene ICQ, obcas se mi prihlasi a odhlasi, s IRC mam dost problemy (ale neni to rychlosti, je to stabilitou). Metatrader na tohle tak citlivy neni, takze jsem ted spokojeny. Me stve gumovy spread, ale radsi ten nez problem s umistovanim enteru pred daty a posouvanim SL. Jak tu nekdo uz psal - IBFX prez ktere obchoduju po datech cca 3-5 sekund vypnou datafeed a naskoci az po 30 sekundach. Obcas se to sekne na par vterin. Obcas zadam prikaz a vrati mi to Trading context is busy. Proste nic neni perfektni. Navic neexistuje jistota, ze jak to IBFX slape ted posledni 4 mesice, tak jim to pojede porad.
Kazdy si musi najit to, co mu vyhovuje. A byt ve strehu a prizpusobit se podminkam.

Odesláno

prosim vas, nevie niekto kde by som si mohol stiahnut verziu VT 1.6 ?
ak by bol niekto ochotny mi ju poslat budem velmi vdacny, s tou 1.8.1 je nemozne obchodovat.

to MisoSVK, pana Kevina Chonga mi ani nespominaj, uz dva tyzdne si s nim dopisujem kvoli nezrealizovanym
objednavkam este zo 4.8 a nefunkcnosti posuvania SL... ani jeden den za posledne 2 tyzdne po vyhlaseni US sprav som
nebol schopny posunut SL a to ani tych 35 pips, ktore deklaruje CMS pri volatilnom trhu.

Odesláno

To all
Nevládnu angličtinou, ale zeptám se nespokojenců ( taky nejsem spokojen, ale když vím s čím pracuji tak občas nějaký obchody v exponovanén čase vynechám, co kdyby??) nezkusili jste stížnost na NFA? Jsou chvíle naštěstí jich není moc kdy o tom přemýšlím.
Zdeněk :D :(

Odesláno

Dow Jones Napsal:
-------------------------------------------------------
> prosim vas, nevie niekto kde by som si mohol
> stiahnut verziu VT 1.6 ?
> ak by bol niekto ochotny mi ju poslat budem velmi
> vdacny, s tou 1.8.1 je nemozne obchodovat.
>
>
> to MisoSVK, pana Kevina Chonga mi ani nespominaj,
> uz dva tyzdne si s nim dopisujem kvoli
> nezrealizovanym
> objednavkam este zo 4.8 a nefunkcnosti posuvania
> SL... ani jeden den za posledne 2 tyzdne po
> vyhlaseni US sprav som
> nebol schopny posunut SL a to ani tych 35 pips,
> ktore deklaruje CMS pri volatilnom trhu.
>
>

Mne dal dnes ten Kevin Chong link dako to bolo vtrader/previous kukni na oficialnej stranke Vtradera alebo napis na live support to bude najlepsie oni ti daju nato link:)
Miso

Odesláno

Merlin,
napadne mi to vzdy ked zacnem bohovat pri VTcku, a neplnenie entrov by som s radostou prepacil ale
nemoznost zatvorenia pozicie, stale padanie platformy a nemoznost posuvania SL ma pekne se..

Neviem vsak nakolko je to porusenie podmienok zo strany CMS v zmluve medzi mnou a CMS (kdo to vobec cita???)
a tiez neviem ci je to dostatocny podnet pre NFA ked im poviem ze mi proste "mrzne program" a nie je to mojou vinou.
Nepoznam ani podmienky ktore viazu CMS voci NFA, ak ma niekto tieto vedomosti budeme vsetci radi ak sa s nami one podeli - "Co si broker moze a nemoze dovolit"

Osobne si myslim, ze dostatocnym podnetom pre NFA by bolo hrube nedodrziavanie SL, Limitov, nejake okradanie klientov... ale ze nam mrzne VT a "Richard, Lev... a ostatni" na tech supporte neodpovedaju na otazky a davaju hovno rady asi neobstoji.

Odesláno

Dow Jones
někdy člověk může pochopit rozhořčenost traderů, ale výrazy a la "a davaju hovno rady asi neobstoji." si laskavě nechej na nějaké jiné fórum - tady nejsi v pajzlu, dík za pochopení... Doporučuji, aby jste si s MisoSVK vyměnili maily nebo ICQ a dál vesele diskutovali sólo...
SID

• Vytvořit...