Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zadal jsem příkaz k uzavření pozice a nic. zadal jsem příkaz k posunu a nic. VT se tvarilo ze nezije, kurzy staly jen hodiny bezely. uzavrel jsem VT, znovu spustil a hle pozice uzavrena dle pokynu, SL posunut dle pokynu a vse bezelo jak melo.

pote jsem znovu uzavrel pozici a nic, pozice zustala na grafu a ten vesele fungoval dal, zkousel jsem to nekolikrat a nic, pozice stale otevrena a litalo mi to do ztraty a do zisku tam a zpet. opet jsem restartoval VT a pozice zavrena na puvodnim prvnim pokynu.

s minulou verzi 1.8 se mi to nestalo nikdy, mate nekdo stejnou zkusenost?

Odesláno

Vsetci pouzivate u VTcka cesku mutaciu jazyka? Pitam sa preto, ze ked mi obcas padne VT v cestine a nejde sa reconnectnut, tak mi zatial vkuse anglicka verzia nabehla. A kdo chodite na ine fora anglicke trebarz, alebo nemecke.
Pouzivaju tam platformu VT a maju podobne problemy, alebo nic take ste nezaznamenaly? Dajte vediet... ;)

Odesláno

radekter
tak minule som nemohol tiez zavriet poziciu a ked som si dal report, tam uz zavreta bola, ale graf ukazoval, ze je otvorena, po vypnuty a naslednom otvoreni VTcka uz bola aj na grafe zavreta pozicia. Ale ja to mam len na deme.

Odesláno

SID ja neviem, ale vypinam to a zapinam, ten isty pocitac a to iste pripojenie a mam demo.
Anglicka verzia pruznejsia a nic zatial nebliklo a ceska trvalo kim sa daco nacitalo, potom mi to blikalo, tak neviem.
Pozeral som si MT verziu stabilna a az velmi rychlo nacita grafy, ale vyznat sa vtom a musis hladat veci inde a proste strach a hroza. VT uz nacitanie je rychlejsie ako dakedy, len tie data. No uvidime dalej.

Odesláno

určitě to nebude moc souviset s rychlostí připojení protože v práci mám 512 a odezvu v průměru 20 ms a doma večer přes GPRS a nikdy nevázlo zobrazovaní u starších verzí, pouze v případě když jsem otevřel VT se stejným uživatelským jméne na 2 počítačích zároveň se stávalo že když jsem zadal příkaz tak pouze jedno PC ho zobrazilo jako vykonaný, druhé PC ho zobrazilo až po restartu VT.

Odesláno

je tu niekto komu islo dnes VT uplne normalne?

Ja som zadal entry, zobralo mi jeden este pred 14:30, ostatne ked cena uz bola 30 pips na entrom sa otvorili cca
po 10 minutach od vyhlasenia sprav. Otvorili sa a hned boli aj nad Profit Limitom. Chcel som teda zavriet, samozrejme bez odozvy. Stop Loss nic.
Klikol som 20x close, a nic, ani error, ani mi to nenalogovalo do Activity logu ako request, proste nic.

Potom po 5.minutach mi padlo so serverom spojenie uplne. Od 14:44 az do 15:10 sa nedalo vobec prihlasit.
Najprv som chcel napisat na Live Chat, tech supp. - nemozne, nik sa nehlasil. Tak som skusil telefon, po par minutach
peknej hudby v telefone som to vzdal a zavolal na Dealing Desk, x-krat neuspesne a potom konecne niekto zdvihol.

Uzavrel som, moju poslednu poziciu (samozrejme na moju skodu, lebo cena sa potom este pohla v mojom smere).

Potom sa mi podaril zachatovat s niekym na tech. supporte a povedal mi ze cast klientov sa nemoze prihlasit, ze technici na tom robia.

Nakoniec som ale spokojny ;), spravil som 124 pips v nehostinnych podmienkach. Boh zehnaj CMS.
O 8 Euro ktore som prevolal som ich samozrejme poziadal, uvidime co mi povedia :)

Odesláno

Dow Jones Napsal:
-------------------------------------------------------
> je tu niekto komu islo dnes VT uplne normalne?
>
> Ja som zadal entry, zobralo mi jeden este pred
> 14:30, ostatne ked cena uz bola 30 pips na entrom
> sa otvorili cca
> po 10 minutach od vyhlasenia sprav. Otvorili sa a
> hned boli aj nad Profit Limitom. Chcel som teda
> zavriet, samozrejme bez odozvy. Stop Loss nic.
> Klikol som 20x close, a nic, ani error, ani mi to
> nenalogovalo do Activity logu ako request, proste
> nic.
>
> Potom po 5.minutach mi padlo so serverom spojenie
> uplne. Od 14:44 az do 15:10 sa nedalo vobec
> prihlasit.
> Najprv som chcel napisat na Live Chat, tech supp.
> - nemozne, nik sa nehlasil. Tak som skusil
> telefon, po par minutach
> peknej hudby v telefone som to vzdal a zavolal na
> Dealing Desk, x-krat neuspesne a potom konecne
> niekto zdvihol.
>
> Uzavrel som, moju poslednu poziciu (samozrejme na
> moju skodu, lebo cena sa potom este pohla v mojom
> smere).
>
> Potom sa mi podaril zachatovat s niekym na tech.
> supporte a povedal mi ze cast klientov sa nemoze
> prihlasit, ze technici na tom robia.
>
> Nakoniec som ale spokojny ;), spravil som 124
> pips v nehostinnych podmienkach. Boh zehnaj CMS.
> O 8 Euro ktore som prevolal som ich samozrejme
> poziadal, uvidime co mi povedia :)

to Dow Jones :

Tak v ziadnom pripade. No s lutostou citam narazky na moju osobu ohladom CMS a mojich tzv "staznosti" na CMS. Tak som sa rozhodol trocha objasnit o co im vlastne v CMS ide.
Neviem ci pani "skusenejsi" traderi tu niekoho urazaju uz len preto ze je menej skuseny ako ja ale nejde o skusenosti podla mna ale ide o realne zarobky na forexe...
Pointov mojich prispevkov je poukazat na absolutne nezvladnutu situaciu v poslednej dobe od spolocnosti CMS. S mnohych prikladov uvediem dnesny. Dnes asi po 14 30 nebolo mozne ako obvykle zadavat nic. Objednavky,Zatvarat pozicie, Stop Loss ani nahodou. Ja som pouzil ako klasicky entry objednavku. Asi po 5tich minutach neotvorenia entry som pisal na Live chat tam ma mali za "somara" tak som im ako vzdy volal na Live Support. Zdvihol mi to rusak spraval sa ku mne ako ku debilovi. Spytal som sa ho slusne kedy bude moja entry objednavka exekuovana ale jeho odpoved znela asi takto : Server is down you will be able to set your SL etc....soon.. No super vravim si toto je solidny brooker ? Zakaznicka podpora uplne nanic vidno ze tym zamestnancom asi davaju minimalnu mzdu. Nakoniec som si vyziadal Veduceho ich Technical supportu Kevina Chonga ktory my vravel ze jasne vsetko sa da server nie je down a hned do sekundy som mal entry otvorenu :)

Ja vazne neviem ci je toto "nariekanie zaciatocnika" mam v zozname vazne velke mnozstvo traderov co maji nych brookerov Oanda a najma Saxobank a im islo vsetko v poriadku ziadne problemy zo serverom ochotny support brooker na urovni. A slova od isteho mareka na tomto fore ze forex trader sa musi naucit akceptovat straty sposobene brookerom no tak proti tomu sa musim silno ohradit. FOrex nie je ruleta a ked ma byt Forex trader uspesny v ziadnom pripade by sa nemalo stavat toto co dnes. Ked to dokazu napr na Saxobank alebo u inych brookerov tak CMS nemozu byt vynimkou.

A na zaver jedna prelicka od ich veduceho technickeho tymu Kevina Chonga :

Napisal mi to pred 5 minutami :
we are experiencing a problem with the new version of the platform at which users are unable to login
I would recommend that you use the old version of the platform until it is corrected
Please uninstall the current version from your computer

Nie ze by to dali na main page ako vystrahu pred velkym fundamentom ako vystrahu ale to len dokazuje o ich "kvalitach" na baze supportu najma technickeho a zakaznickeho takze vsetkym radim prec od CMS aspon zatial ...
Miso

;) ;)

Odesláno

to MisoSVK

Promiň, za ten včerejšek se Ti omlouvám, byl jsem trochu tvrdej, ale celé obchodování je drsné, tak buď ve střehu.
Klidně přejdi k jinému brokerovi, vždyť o nic nejde, taky už sem několikrát přešel :D (tu)...
Marek

Odesláno

MisoSVK

Neboj Miso, nie si sam v tom co pises a davam Ti za pravdu nielen ja, ale aj mnozstvo prispevkov na tuto temu.
Tiez sa mi nepacilo ako Ta minule "zotreli". Jedinu kritiku si si zasluzil len za to, ze si pisal do ineho vlakna.

All
Prechod k inemu brokrovi, alebo vyuzivanie sluzieb viacerych brokrov je dobre riesenie, ale hlavne pre zacinajucich traderov, nemusi byt to najjednoduchsie vzhladom na financie. Takze trocha pochopenia by urcite nezskodilo, kazdy raz zacinal ...

Odesláno

@ MisoSVK
domienku ze si zaciatocnik na live som napisal ja. Nebolo to myslene v zlom, vychadzal som z toho, ze ak by si obchodoval z CMS fundamenty dlhodobo, vedel by si ze to je u CMS v podstate "normalna" nicim vynimocna situacia a Tvoja reakcia by nebola taka prudka. Je mi sympaticke ze postupujes v jednani s CMS s takou razanciou a nenechas sa odpinkat, prajem Ti hlavne vydrz. Som zvedavy kam sa az nechaju zatlacit, a co z nich este vypacis. Ja by som si s nimi po anglicky ani nepotelefonoval ani nezachatoval. Bohuzial. Za toho zaciatocnika sa ospravedlnujem.Dufam ze ak si tu aj nebudeme rovno pomahat, minimalne sa nebudeme oslabovat dalsimi zbytocnymi sarvatkami, ja osobne bojujem zo sebou s trhom a s brokerom a je toho na mna akurat dost.
Dute.

Odesláno

MisoSVK
dnes jsem měl výpadky ve formě žlutá-zelená a naopak na jejich novém "semaforu" asi 5x, ale vždy tak na max. 20-30 vteřin a nestalo se mi, a některým kolegům co se tady rozepisovali snad taky ne, že by systém spadl úplně a nevzal mi např. posouvaný stop loss. To co tady píše o Saxobank je možná chvályhodné pro Saxo - "co maji nych brookerov Oanda a najma Saxobank".., "Ked to dokazu napr. na Saxobank alebo u inych brookerov...", ale mne jsou moc dobře známy jejich praktiky tak mínus půl roku, rok zpátky od lidí, kteří jsou na FX 5,6 let..- děkuji nechci. Pokud vím je tady live u Saxobank i jeden účastník vláken - nick kubrt. Včera napsal, cituji:

Ad prokluz: nastavil jsem si objednávku se stop lossy na oba směry GBP/USD a 15 vteřin před 8:30 (UK čísla) jsem je obě odpálil, Saxo trader zatuhnul na 45 vteřin a pak mi jednu vyhodil (buy) že cena je mimo market, což mi až tak nevadilo, protože libra začala drasticky klesat a druhou (sell) mi sice umístil, ale to už byla cena mimo start pozici, takže se nezrealizovala.

Ad SAXO:
tak na US číslech jsem dopadl podobně: nyní už připravené SPRÁVNÉ objednávky, 1 min. před daty, tu první (bohužel pro opačný směr než šel trh) mi to vzalo, ale u pokusu o potvrzení druhé mi zhučela bez varování celá aplikace - šlo to úplně až do Widlí bez jediného chybového hlášení. Než jsem to nastartoval, trh byl v pr.... Opět nic. Aspoň že USD/CZK a EUR/CZK hodily nějakou tu kačku na short, abych je pak za stejnou cenu na long koupil znova... ;) K tomu nějaké Jeny a AUD a pro dnešek je plán splněn... (ale mohlo to být lepší - i když, chybama se člověk učí).

Nikdo tě tady neuráží a každý reaguje jak umí a co bezprostředně cítí - jak tak koukám, problémy jsou od CMS, přes FXDD až po Saxo. Nic není holt dokonalé... Pokud je pravda: "mam v zozname vazne velke mnozstvo traderov co maji nych brookerov Oanda a najma Saxobank" - no tak si nechej od nich poradit, ať ti vyberou brokera podle tvých představ a máš jednou provždy klid...potom ale nechápu, proč se pořád nervuješ s CMS..:-).
SID

Odesláno

to Dute :

No na objasnenie ja som presiel ku CMS od Oandy pretoze mi nevyhovovala ich java platforma a leverage a CMS po odporucaniach na tomto servery sa mi javila ako dobra volba. A po mesiaci zistujem ako manipuluju s ludmi (ako je mozne ze jednemu povedia niecoine a ked na nich zatlacis mas to bez problemov) tak som rozcarovany pretoze som u Oandy nebol nato zvyknuty ....to je cele preto moje prudke reakcie ak to niekoho nastvalo dopredu sa ospravdlnujem. Ale davam CMS sancu teda dostal som prislub od ich veduceho technickej podpory ze opravia novu verziu VT 1.8.

Zatial moje doporucenie pre vsetkych pouzivajte staru verziu VT 1.6 :)
Miso

• Vytvořit...