Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to sid

dekuji za info.mam hlavu jako patraci balon,ale to asi vsichni co s tim zacinaji.

jeste jedna otazka.porad se tady mluvi o scriptech,ze se nekm kopiruji....kam v AOS

MAUAL JSEM PROJIZDEL.BUDU TO MUSET ALE JESTE UDELAT TAK 10 ABYCH TO PORADNE POCHOPIL...

JDU MRKNOUT NA TY ZVUKOVE ALERTY.

JERSTE JEDNOU DEKUJI SIDE ZA RADU

LUKY
  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TO SID

uz jsem nasel ty scripta.je to v kazdem to AOS.NAPR:LEVEL STOP-REVERSE SYSETM-PAK CLIK NA CLONE -SCRIPT.

HADAM ZE JE TO TAK.

ALE S NEJAKYM PÚROGRAMOVANIM...TO ASI NEHNU.NECO PREKOPIROVAT UPRAVIT-TROCHU SNAD JO.
ALE TEN PROGRAMOVACI JAZYK....NO WAY...NEMAM SANCI....ALE POKUSIM SE.NEZDAVAM SE JEN TAK BEZ BOJE.
TO ZNAMENA ZE TADY BUDU PSAT ASI NEKDY I SMESNE OTAZKY.

NEVER MIND...ALEPON ZE UMIM AJ.

DEKUJI SIDE

LUKY
Odesláno

TY ZVUKOVE ALERTY JSEM NENASEL.

okno tam mam,ale zadne nastaveni zvuku..ponem neni vidu ani slechu...kam se hajzlik podel....:(

good night traders

ja ne..jdu studovat a cist

luky :S
Odesláno

to sid

omlouvam se ,ale premyslel jsem o tom co jsi napsal.

znamena to,ze ten gfar ve VT je zpomaleny-opozdeny.Protoze si napsal,ze kdyz se tam ukaze ta sipka/ky je trh uz nekde jinde.co je zpozdene?..graf/indikatory

a posledni otazka na dobrou noc.....uz ji tady i nekdo napsal.Neuvazujes treba o nejakem malem ne skoleni,ale prijemnem posezeni nekde vpenzionu,restauraci,baru...etc...a diskutovani o forexu.Urcite by se tady mńaslo hodne zajemcu.Bylo by na tobe koho by jsi tam vzal,to by jsi treba napsal jen par lidem.
vsichni vedi,ze jedes v realu/life forex.mas zkusenosti ,a pro lide na tomto servru by to bylo prijemne.Prece i v cizine je plno klubu....COZ takhle nejaky zalozit...?... CZ FOREX CLUB.

PLACAM,JSEM ASI PRECPRACOVANY.JESTLI SE TO DA NAPSAT PO 15 HOD PRACE.

LUK
Odesláno

lisakus:
az se mne zobrazi, ze v nejake pozici sem, tak to muzu zkusit... :-) Kazdopadne z 6ti entru mne to akceptovalo aspon jeden na euru...
Kazdopadne musim kluky u CMS pochvalit, myslim ze novou verzi posunuli chovani DEMA do LIVE podminek... :-)

Odesláno

To MisoSVK:

Je to fakt co pises....??????....A ja som si prave chel zalozit live ucet......ako pises mas s nimi problemi....
asi si zo Slovenska ......ozvi sa rad by som s tebou pokecal ak by si chcel....pouzivam skype....messenger....ICQ....
daj vediet a poslem ti iniziale........zatial vdaka

Dezko

Odesláno

hehe VT se tváří jak chameleón před porodem, před restartem se to tváří že nic nejde posunout projetý entry nejdou odstranit a po spuštění VT na druhém PC zjistím že entry které to jakoby projelo jsou v trhu a pozice co jsem chtěl uzavřít jsou dávno uzavřené a SL posunuté, nechápu to asi nějakej šibal. :) Takže se dnes CMS omlouvám chtělo by to nějaké vylepšení platformy.

• Vytvořit...