Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

radekter : dopadlo to tak ,že mám svíčky pryč a cena mi zůstala,zakryl jsem je pozadim. Jedu Woodieho a neustále mě tam ovlivňovali a tim jsem nedodržoval patterny. Už je to o.k.

kunas

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lukinss, tazko mi je to vysvetlit. Ja mam nejaky casovac a ten bezi aj ked ho nepouzivam vedla VTcka, da sa to nastavit, aj ked si nepamatam jak. Tu niekde zrejme bol na fore na stiahnutie, alebo neviem a ten mi bezi popri VT. Teda ako som spominal nepouzivam ho, ale ked som ho skusal, tak mi siel popri VT a nie vo VT. Dal mi ho galant a skade ho ma on neviem. :S Dal by som ho sem le ma viac ako 2kB

Odesláno

Lukinss, tazko mi je to vysvetlit. Ja mam nejaky casovac a ten bezi aj ked ho nepouzivam vedla VTcka, da sa to nastavit, aj ked si nepamatam jak. Tu niekde zrejme bol na fore na stiahnutie, alebo neviem a ten mi bezi popri VT. Teda ako som spominal nepouzivam ho, ale ked som ho skusal, tak mi siel popri VT a nie vo VT. Dal mi ho galant a skade ho ma on neviem. :S Dal by som ho sem le ma viac ako 2kB a podla pravidiel...

Odesláno

Tuktuk, TEQA:
Ohľadne mojej sťažnosti CMS na obchodovanie FOMC 8.8.2006. Dnes mi konečne odpísali a to asi toľko, že som im poslal LOG v jazyku ktorý neovládajú. Ja blbec som im to uložil v českom jazyku. :)
Má vôbec zmysle otravovať sa ešte s tým a žrať si nervy? Alebo to mám hodiť za hlavu?

Odesláno

TEQA:
už som rozmýšľal aj nad tou ruštinou. :)
SL mi to vtedy vzalo, len sa mi nepáčilo, že to vzalo o 10 minút neskôr entry a keď otvorilo pozície, už boli v mínuse. Je to zachytené aj v log (to oneskorené otvorenie), ale neviem, či sa vôbec takéto niečo dá reklamovať.

Odesláno

LOG v inom jazyku????? Co to je za blbost???? To si steba robia srandu????Kedze som demo preinstaloval a zatial neobchodoval, tak si to pozriet nemozem, ale ved tam by to malo byt anglicky. Nie???? :S

Odesláno

ICE [SR] Napsal:
-------------------------------------------------------
> LOG v inom jazyku????? Co to je za blbost???? To
> si steba robia srandu????Kedze som demo
> preinstaloval a zatial neobchodoval, tak si to
> pozriet nemozem, ale ved tam by to malo byt
> anglicky. Nie???? :S

aj to tam je po anglicky tam je update ...a oni si mozu skontrolovat tu objednavku v systeme mne uz viackrat takto uznali SL lenze proste oni su neochotny. Oni proste nechcu a robia vsetko proti zakaznikovi. Lev Gladimir Kevin Richard ...vsetci su rovnaky total chcu len co najviac okradnut ludi fakt keby som vam podaval logy mojich talkov s nimi na live supporte nikdo by tam nevlozil ani dolar. Dnes mali vraj dake problemy spytal som sa ho ci aj zajtra budu mat a povedal ze nevie ...ze zajtra uvidim ked budem tradovat a odkazal ma na ich linku v NY :) A ako vidim novy VT je total super :) Este horsie ako 1.6...

Odesláno

TO SID.

VE VT JSEM KOUKAL NA OBCHODNI SYSTEMY-ADD TRADNING SYSTEM.
NASTAVIL JSEM SI LEVEL STOP-REVERSE SYSTEM,SIMPLE MACD,BOLLINGER BANDS OF ULTIMATE OSCILLATORC.
SAMODREJMNE NA KAZDEM JINEM TIMEFRAME.UKAZUJE TO SIPKY.TO JE ASI KDY NAKOUPIT A KDY PRODAT.
OTAZKA JE:KDYZ TO TAHKLE UKAZUJE,PROC PODLE TOHO KAZDY NEOBCHODUJE?KDYZ TO DOPLNIM DALSIM INDIKATOREM NAPR-KAMA,FAMA,ADX...BUDE MI TO K NECEMU.SAMO TO UKAZUJE KDY KOUPIT A KDY PRODAT.
OMLOUVAM SE ZA TRIVIALNI OTAZKU,ALE ASI HLEDAM ZAKOPANEHO PSA.
CO VLASTE NS TIMMAM DELAT-TO JE TEN AOS?KAM SI MAM DOPLNIT SVE INDIKATORY,A VYLEPSOVAT TO.O CEM SE TADY PORAD VSUDE MLUVI.
JSEM ZACATECNIK,A PLACAM SE V TOM.JE JICH TAM ASI 12-OBCHODNI SYSTEM.JDOU NEJAKE PRIDELAT NEBO NE.SAMODREJMNE JA TO NEZVLADNU.JEN ME TO ZAJIMA.

SNAD TO CO JSEM NASAL DAVA SMYSL.JETLI NE TAK SE TO POUSIM UPRESNIT.

JO A JESTEKAZDOU CHVILKU MI TO ZVONI.CO TO JE?

DEKUJI

LUKY

:S
Odesláno

Luky
problémem TA a předinstalovaných AOS (trading systems) je to, že když to vyhodí nějaký signál (ty šipky), je už trh obvykle někde jinde. Musíš si najít, jako všichni z nás, optimum, které ti bude osobně vyhovovat - ať už nějaký systém nebo indikátory TA...Ve VT základu jsou ty základní, AOS jsou stovky, zaregistruj se se např. na VT Foru - forum.vtsystems.com/index.php tam toho najdeš daleko více...Nebo si projdi Indikátory a VT vlákna - tipů je tady na vláknech celkem dost...Chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet. Od toho jsou časově neomezené demo účty - třeba půl roku, rok...Zvukový alert vypneš v systému, když si otevřeš AOS a najedeš na Okno změn. Chce si to nejprve pročíst manuál VT, někde je tady na vláknech i v českém překladu...
SID

• Vytvořit...