Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Pauli
díky za odpověď, ale jak VT znovu naučit IE. Není to program, abych dal příkaz "otevřít v programu IE". Určitě FF není špatný, ale mě nesedí nebo to neumím a také se s ním nedostanu do banky. Program co používá banka FF nepodporuje, zkoušel jsem to. Jak tedy naučit VTčko, aby běhalo v IE?
Díky
Zdeněk

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Merlin

Napadá mě jedině možnost odinstalovat všechny prohlížeče kromě IE a restartovat PC. Pokud bude jediný prohlížeč IE, tak by se měl sám nastavit jako výchozí a VT nezbude nic jiného než report otevřít v IE. Pokud to fungovat nebude, pak nevím.

Odesláno

Sid; ne, on chce obchodovat jenom podle indikatoru bez cenovyho grafu. Podle Woodieho receptu ;)
kunas: vezmi indikator jako kdyz modifikuje jaho velikost v ramci oka a proste to vytahni jako roletu az nahoru. Sice nebude vypnutej, ale neuvidis ho :))

Odesláno

dzink:díky to mi funguje,ale zárověň mi to skryje tu žlutou tabulku kde je sell a buy ,je možný ji přenést na indikátor? nemyslim ten kompletní přehled cen.

kunas

Odesláno

kunas:

to přenést nejde, ale když to budeš mít stažené na výšku toho žlutého rámečku, tak z cenového grafu stejně nic neuvidíš. a kdyby ti to fakt vadilo, tak si nastav barvu grafu stejnou jako pozadí a neuvidíš lautr nic.

dej vědět jak ti to půjde. každý kdo byl na woodiem ¨slyšel, že má obchodovat bez cen, ale myslím, že to nikdo nedokáže ... :-)

Odesláno

kunas
jak máš částečně ukrýt cenový graf už ti tady bylo napovězeno, "žlutou tabulku" (barvy si můžeš u tabulky měnit jak chceš - klikni na ní pravým tlačítkem a dej Vlastnosti) si nechej v cenovém grafu na její velikost, tabulka se vždy objevuje v cenovém grafu - jinak ceny máš taky u každého páru na daném grafu úplně nahoře v liště: pár, minutáž - bid/ask, cena, čas, nejvyšší cena, nejnižší cena..
SID

• Vytvořit...