Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nie meral som si pripojenie na ich server, niekde tu som to uz pisal ako a meral som aj demo aj live a zmeria mi to po 14 uzol a 15 co je ich nezmeria. Ked tam idu tie *ky, tak to znamena, ze odovzvu nezmeralo (tazko povedat preco, ked sa niekedy stane, ze jeden servrer nezmeria a dalsi uz zmeria). Vtomto pripade podla mna maju vypnuty totalne server, teda idu im len servre z domovskou strankou CMS a tu je aj download, ale nejde im server cez ktory obchoduju. Inac som zvedavy, co vlastne vymysleli a porobili, lebo vieme ake boli problemy a ak server nebude padat, tak uz to bude len na brokeroch, ked nepojde nic zadat. Zaujimali by ma tie tri kontrolky na pripojeni z pismenami: T, M, S. Co co znamena. Momentalne mam T, M v zltim a S mam cervene. :S

Sid je zbehli vo VT znas naviac, tak by mohol povysvetlovat a on vie aj anglicky, tak........... :S Sid budeme vdacni. :)

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zatazova skuska novu verziu VT1.8.1 este len caka, ale to sa musi panom
programatorom od CMS nechat, ze tato nova verzia podstatne rychlejsie startuje,
natahuje grafyaj vypina, je o dost pruznejsia...

Odesláno

Kontrolky v nové verzi VT:

T-Trading-zobrazení stavu připojení pro obchodní operace, zadávání příkazů k nákupu nebo prodeji.
M-Messaging-slouží pro zobrazení stavu připojení pro cenové kurzy
C-Charting-zobrazení stavu připojení pro grafy

Zelená kontrolka - připojení je OK
Žlutá - připojení je nestabilní, možnost opětovného spojení
Červená-bez připojení

Př. pokud bude C červená a ostatní kontrolky budou zelené lze zadávat příkazy k nákupu nebo prodeji a příkazy budou provedeny bez toho aniž by bylo vidět aktuální grafy.

Tak jsem to nějak pochopil a snad to tak bude fungovat.

Odesláno

To ICE:

první kontrolka signalizuje zda je aktivní možnost zadávání příkazů, druhá ukazuje aktivitu přísunu reaálných dat a třetí aktivitu vykreslování grafu

Odesláno

To Sid:

uvidíme, jestli to nejsou jen kosmetické úpravy.

Ještě by mohli spravit takovou drobnost: aby čáry objednávek, SL a PT byly na pozadí tiketu, někdy to protíná číslo a člověk neví jestli je to 0 nebo +8 nebo -8. ;)

Odesláno

Jak Vám běhá v aktualizované verzi zadávání limitní ceny? Mě se na demu nezobrazí v grafu. Naběho to tam (u mě)až po odhlášení a opětovném přihlášení VT. Jak to běhá vám? Rondy

Odesláno

Ahoj,
nejdou mi prohlížet "informace o účtě" ve VT (live). Nemá to nic společného s novou verzí. Na zkoušku jsem si nainstaloval Mozilu Firefox a jelikož jsem se s ní nezžil tak jsem ji odinstaloval. Od toho okamžiku mi prohlížení účtu nefunguje. VTčko jsem odinstaloval a znovu nahrál, ale stejně to nejde. Doma jelikož tam jsem Firefox neměl to funguje normálně. Neřešil jste prosím někdo tento problém? Nechce se mi znovu nahrávat Firefox.
Zdeněk

Odesláno

dobry podvecer,

chtel bych se zeptan a kde ve VT se zadavaji stop loss.
jak funguje
nakup
prodej
enter limit nakup
enter stop prodej
indicators order buy
indicators order sell
cenovy alert

dekuji
Odesláno

luky
někde je tady na vláknech překlad manuálu VT nebo si jej stáhni přímo z www stránek CMS - popis všeho na co se ptáš by zabral hodně řádků....:-)
SID

Odesláno

Merlin nejspíš to bude tím, že po odinstalování Firefoxu (FF) IE není nastaven jako výchozí prohlížeč. Mě se stalo, že mi v Opeře nešlo prohlížet stav účtu ve FF a IE to jde. Osobně používám FF, který má spoustu rozšíření, např. reloud stránky v určitých intervalech apod. Tady na finančníku se to hodí. Ve FF jde rovněž nahrát rozšíření, které načte stránky, které fungují vyloženě pod IE, např. Easy forex Fin. calendar.

1997

• Vytvořit...