Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

No VT platforma z ktorou som zacal sa mi stale paci, ale orientujem sa na fundamenty a tu uz je problem, ze namiesto, aby som si pekne kontroloval situaciu, hladim nato zadavam prikaz za prikazom a nic sa nedeje. Raz im uz server zhorel, ale to co maju teraz nieje asi onic lebsie, tak neviem. Mtcko kliknem a mam z 15 min - 30 minutovy graf a u VTcku cakam. Pretazena siet, to je pravda, no asi by stim mali daco robit, ked to maju trvale. Ja viem nejde to z dna na den zmenit, ale no uvidime ci sa stim daco sprvi, alebo to bude takto aj dalej.

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ICe
Este raz si precitaj,co pise Dute.Pre brokera nie je problem zadovazit si server,aby zvladol akykolvek napor.Pre neho je problem pokryt pozicie.To je hlavny dovod zamrzania platformy.Nie technika

Odesláno

Uz sa stalo a tak ma napada je to ako u letoveho dipecera, tam je ich tiez niekolko na urcity pocet lietadiel a tu u FX je asi tiez jeden na bohvie kolko klientov. Toto by ma zaujimalo, co musi broker vlastne sledovat a skontrolovat, aby akceptoval to, co som zadal. Vsak ked zadam entry a on ich potvrdi, alebo ako to je (ja som entry este uspesne nezadal, vkuse sa nieco nepacilo) a potom je to automatika ci jak. Zaujima ma to, ze jedna brokerska spolocnost z jednou platformov stiha a druha z inou platforomu nestiha. Teda zase je tu ludsky faktor. :S

Odesláno

ICE
Uz sa asi x-ty krat opakujem,ale 2x som sem daval link na diskusiu z forexfactory,na prispevok australskeho tradera,ktory robil v velkej banke,poskytujucej aj brokerske sluzby.A videl,ako to chodi na dealing desku.A v podstate to opisal podobne,ako ty naznacujes.Su tam mladi chalani,u ktorych nezalezi na dosiahnutom vzdelani.A celu pracovnu dobu hraju pocitacovu hru proti klientom.Maximalne sustredeni,nic ine nevnimaju.Velmi podobne letovym dispecerom.V pripade,ze banka nestiha plnit prikazy,lebo jej chybaju opacne obchody na pokrytie a nedokaze ich ani hedgovat,prichadza ich chvila. Lov na stop lossy. Banka to nerobi stale,iba ked jej nic ine neostava.Nemozu si dovolit pokazit si meno kvoli brokerskej casti,ale ked nemaju inu moznost,...

Podotykam,ze v nepoznam nikoho,kto robi na dealing desku.Posuvam dalej iba to,co som si (s velkym zaujmom) precital Chlap,ktory to pisal,je anonymny nick z internetovej diskusie.Kludne si to mohol cele vymysliet nejaky nestastnik,co prisiel o prachy a vo svojej mysli si vykonstruoval taketo ospravedlnenie.Nech je to akokolvek, spravanie obchodnych platforiem
naznacuje, ze manipulacia niektorych brokerov je v case zverejnenia sprav pomerne znacna. Ja osobne mu verim.

herman

Odesláno

to herman
No tak sorry, je tu toho tolko, ze som to asi prehliadol a dik, ze si to specialne pre mna napisal este raz. No ja som niekde na nete cital, bolo to do Ciech (niekdo Brno sa spominalo) nabor brokerov a vzdelanie sa vobec nespominalo.
Nebolo dolezite, len chut do prace nesmie chybat. Tiez som sa cudoval, ze netreba nic a ide defakto o rozhodovanie sa na zaklade presnych pravidiel a tie by mali byt pre obe strany vyhodne. A ide o konta klientov, teda aj o peniaze. Ked som to hladal druhy krat uz som to najst nevedel, ale si aj to svedci o serioznosti tej firmy. No neviem. Cas ukaze.

ICE [SR] :)

Odesláno

Tak teď ještě, aby to nemrzlo, aby se daly zadávat objednávky 1 minutu před zprávami a při nich posunovat SL, PT. AOS s uzavíráním kdekoliv na svíci... ;-)) ;-)) ;-))

Odesláno

Dobry den,

mel bych dotaz.

natahnul jsem si do pc.demo z cms-forex.com

vyplnil jsem dotanik.na email dostal odpoved,ale heslo jeste nedosta na mail.

to jekousek z meho emailu:
Dear Trader,

Thank you for your interest in online currency trading with Capital Market
Services, LLC.

Our registration server is currently undergoing maintenance, and your request
has been added to a queue. Your registration will be processed within 48 hours,
and you will receive your login information. If more than 48 hours pass, and you
do not receive your login information, please contact us at demo@cmsfx.com and a
representative will assist you.

stava se to,zatim to je teda jen asi 1 den.,ale zatim mi jeste nedoslo heslo,a tudiz se nemuzu prihlasit,a zacit neco delat v vt.

podotykam,ze jsem uplny laik,a zacatecnik

dekuji za odpoved a za pomoc

luky :D
Odesláno

to M.F.
Nejde, podla mna ak urobili zmeni v platforme, mozno vyuzivaju, ze sa neobchoduje a snazia sa porobit nieco aj zo servrom, ked vkuse pisu, ze pracuju na odstraneni rusivych momentov. Lebo za obchodovania mozu odstranovat akurat tak, havarine stavy. Teda a to si len myslim, ze asi preto nejde aj server. :S

Odesláno

ICE [SR] Napsal:
-------------------------------------------------------
> to M.F.
> Nejde, podla mna ak urobili zmeni v platforme,
> mozno vyuzivaju, ze sa neobchoduje a snazia sa
> porobit nieco aj zo servrom, ked vkuse pisu, ze
> pracuju na odstraneni rusivych momentov. Lebo za
> obchodovania mozu odstranovat akurat tak, havarine
> stavy. Teda a to si len myslim, ze asi preto nejde
> aj server. :S

Tiez som si myslel ze asi robia nieco so serverom, ale radsej som sa spytal ci nahodou to nerobi len mne :)

• Vytvořit...