Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

beda Napsal:
-------------------------------------------------------
> Já jsem na CMS večer psal stížnost a dnes OK.
> Uvidíme večer. Přeji dobré obchody :)))

Nápodobně a taky ok, ale chtěl jsem vědět zdali i ostatní to mají ok aniž by se ozvali.
tady jen přeposílám obligátní blablabla

Hello, Vladimir.

Yes, we did experience some system downtime recently and I can not give you a 100% that this is not going to happen again, since this is a software.

As I understand, sometimes it’s happening because of the large number of traders (mostly during the news).

Also, during the news, you can be requoted, as it says here:

www.cmsfx.com/en/why_cms/policies/order_processing/

I understand, if you are a scalper, this might be a serious problem.

Let me know if you have any other questions.

Leonid Pospelov

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Vrátim sa k včerajšiemu problému z VT po FOMC.
Dnes som poslal mail do CMS, aj keď tuším aká bude ich odpoveď, no nedalo mi to. Zatiaľ je to ale bez odozvy.
Skúšal im písať ešte niekto dnes s chladnou hlavou? Alebo som sám?

Odesláno

jano:

co jsi jim napsal? Já si trochu postěžoval na to, že když se neozvu, tak mi objednávky berou po 25minutách, když se ozvu tak hned, tak jestli to tak míní dělat stále.

Odesláno

Tuktuk:
teraz neviem presne, mám to v maili v práci, ale bolo tam:
V akom čase som zadával entry, kedy mi objednávky vzalo (10 minútové oneskorenie) a už boli v mínuse. Padnutie spojenia a tým pádom znemožnenie uzavretia pozícií so ziskom alebo posunutia SL.

S čiech mi odpísali, že nedostatky budú riešiť novou verziou VT, a že mail preposielajú do centrály (pre istotu som ho tam potom poslal aj ja) a teraz už len čakám.

Odesláno

to Miki01 :

No neviem co sa cudujete ze na CMS ide na entry aj SL minimalne 35pips zadavat. Ved to maju jasne v podmienkach ktore ste podpisovali. Ja som o tom samozrejme nevedel tiez a tiez som bol par krat napaleny a ked som si zistil s akymi podmienkami som suhlasil .....

Po mojich chatoch s Live supportom som sa o CMS podozvedal take veci ze hovorim si keby nemalo CMS taku vyhodu ze mozem otvorit 9lotov za 4250USD tak od nich padam prec. Ale podozvedal som sa zaujmave veci taky mali sumar sem davam :

Stop Lossy : Vysoko volatilny trh + 15min pred newskou (hocijaky lepsi fundament) nemozno zadat nizsi SL ako 35 pips.

Entry : To iste pred velkym fundamentom alebo vysoko volatilny trh menej ako 35pips.

A jedna perlicka : CMS normalne akceptuje margin call ale pocas vysoko volatilneho trhu sa na vas seru. Kamarat vcera skoncil s 150USD na ucte (mal pred tym balance 2500USD daval 5lotov ale to je vedlajsie) a na live supporte a pri staznosti mu povedali ze bohuzial margin call sa nevztahuje pre vysoko volatilny trh takze to uz je len kvalita.....

ja ostavam u CMS ale moja strategia treba sa naucit bojovat s "uzastnou" platformou Visual trader a potom sa to na CMS da. :) GL to all

Odesláno

Zdravim vsechny, muze mi nekdo prosim poradit, jak dostanu do VT odpocitavadlo (jestli to teda vubec jde) abych mohl na Woodyho CCI nastupovat do obchodu na close usecky. Predem diky a preju vsem stastny obchodni den.

Odesláno

Zmerajte si pripojenie na server CMS teda na VTcko
Robi sa to jednoducho vo windowse:
Navod:
Kliknite na Start>>Spustit a do policka napiste: "cmd" bez uvodzoviek. Vyhodi Vam dosovske okno a tam napiste toto
tracert vtdemo.fxserver.com pre demo verziu mne tam ukazalo aj cisla servru [64.157.152.233]
tracert vtlive.fxserver.com pre live verziu mne tam ukazalo aj cisla servru [64.157.152.231]
tie cisla servrou som vypisal zamerne, koli tomu, ze na demo sa budu zrejme zhodovat vsetkym, ale na live sa nemusia ak je tam viac bran, cez ktore ide pripojenie. Toto presne neviem, ci to ukaze, alebo nie.
Vysledok u mna idem cez 15 uzlov (servrou) stoho 6 je iba na slovensku,7dmi je asi francuzky, dalsie 4ri su nemecke konkretne Frankfurt, toto vsetko je v Europe a potom uz su len 4 americke priamo v NY. Cim mensie cisla tam budu, tim mensi ping to je (ping=odozva). Ja urcite nemam idealne pripojenie, lebo mam wifi pripojenie, cize antenou a nato ma vpliv pocasie a rozne ine faktory a su tu velke straty. Idealny by bolo pripojenie kablom, ten je vedeny k najblizsej UTO a potom dalej vyskokrychlostnym optickym kablom a tu si staty minimalne. V EU mam ping celkom dobri ale v USA je to uz horsie a to som meral ked to bolo v klude. Teda ziadne vyznamne data a na trhu sa nic nedialo. Meral som pripojenie ked som mal vypnute vsetko nepotrebne a aj ked som mal zapnute vsetko potrebne pre obchodovanie. Teda poporiadku pre laikov vsetko vypnute (znamena ide len windows,antivirak, firewall) zapnute vsetko (ide windows, antivirak,firewall, icq,platforma VT, webove stranky cize forum, EF, FKalendar a este niektore stranky). V klude, to znamena, ze pohyb na grafoch bol v oboch pripadoch minimalny a vysledky merania v EU: 1-40 ms, milisekund ale v USA: 123-130 ms teda milisekund. Minule, ked mi vypadlo spojenie som meral a ping/ odozvu a cisla boli zavratne trojciferne uz v EU a nieto este v USA.
Ak chcete zmerat pripojenie, teda dowlnoad (data ktore idu ku Vam) a upload (data ktore idu od Vas), tak chodte na stranku: "netmeter" bez uvodzoviek. Je to slovenska stranka a preto uvadzam len telo a dufam, ze tim neporusujem pravidla. Ostatne veci teda co ma byt pred a za slovom si hadam domyslite sami a doplnite. Je to klasika a 90% stranok sa tak zacina. Povedal som viac ako som mal. Ta SR stranka je dobra ukaze Vam momentalnu rychlost internetu k Vam, aj od Vas. Musite hore pri merani zafajknut merat aj download aj upload. :) :S (td) (tu) Kazdy uvidi nacom je. Ja som si hned myslel, ze to bude asi v pripojeni aj ked som sa rozculoval, ze sa mi nic nedalo robit a nenapadlo ma zmerat hned pripojenie. Teda ak by si aj SID zmeral pripojenie, ked je pohyb velky a dal sem screenshoot a bude tam mat, co ja viem ping od 5 do 80 pri jeho pripojeni, tak sa necudujem, ze jemu to vypadne na 20s a ostatnym na viac. :)

Odesláno

zdravím, poslední dobou se mi stává že těsně po zprávách nemohu pohnout se SL do plusové pozice, hlásí že server je nedosupný a pasive reconect in progres, přitom klidně cena skáče jak o život a zelený oko svítí, dříve mi to nedělalo, mám pocit že až poslední 2-3 týdny? Jsem sám, nebo někdo pozorujete něco podobného??

Odesláno

No dnes som si meral pocas obchodovania ping a bol OK. No vstup mi nezobralo hned, potom stoploss sa nedal vobec zadat a uzavretie pozicie, to bol horor. Meral som aj demo aj live a ping na oboch servroch bol OK. Tak uz neviem vcom je to. Debatil som z Janom a on ma live a tiez mal problem posunut SL a aj zavriet poziciu. Tak pisete ze MT robia litovci a CMS vlastnia rusi, ktory sa uz ale narodili v amerike, No to sme dopadli. :D

Odesláno

Lisakus, ICE:

jo jo stejný problém mám i já, no už jsem jim o tom napsal, ale nevěřím, že mě něčím překvapí (klasické odpovědi typu přetížené cesty apod.).

No už si s nimi o tomto dopisuji od FOMC tak uvidím jak dopadnu.

Když tak dám odpověď.

Jinak rychlost mám stále stejnou - cca jako ICE - a když nejde VT mrknu na spojení a zjistím, že až po jejich server to jde, tak je mi to hned jasné. Ale nač si stěžovat, jak tak čtu, u každého brokera je něco, tak proč si ničit nervy :o))

Tak zatím se mějte a příjemný víkend

• Vytvořit...