Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Miki01, TEQA, namodro

mne naozaj VT live ide momentalne zadat entry 5 pips na obe strany bez akychkolvek problemov
nie ste na nejakom blackliste CMS :)

inak neviem coby na tom mohlo byt, ale minuly tyzden som par dni otravoval svojho Account Executiva...zeby to zabralo???

Odesláno

miki01

pokud onen dotyčný nemyslel demo, mě se live chová stejně jak tobě, ale uvidíme zítra, každopádně posledních pár dnů tak trochu zkouším demoMT, no není to VT ale taky bych si dokázal zvyknout. :)

Odesláno

No já jsem to psal už kdysi, když jsme všichni měli problémy s VT a Sidovi to šlapalo bez problémů, a myslím si to pořád, že nás mají rozškatulkované podle nějakého objemu obchodů. Nemyslím, že by to bylo podle toho jestli vyděláváš nebo proděláváš, ale prostě podle toho, kolik z tebe dostanou měsíčne na spreadech. Koneckonců je to poměrně normální politika, že jsou při tradingu zvýhodňováni lidé s vyšším kontem a s větším obratem. To by mi nevadilo. Vadí mi spíš, když ti to nikdo na rovinu neřekne a vymlouvá se na různé potíže se serverem, s internetovou trasou apod. Já už delší dobu jedu jen na MT a na vétéčku mám jen udržovací zbytek konta "pro strýčka příhodu", takže se vůbec nedivím, že jsem na té "černé listině"... :)

Petr

Odesláno

namodro,lisakus
bože, bože to jsou teorie..:-)...(škatulka potencionálně nebezpečný)..je třeba se jen chlapi ozvat, když se mi něco nepozdává - k tomu slouží maily, phone aj.... x-let je "živím" přes spready, tak proč by mi měli dělat problémy, pořád je živí a bude živit počet klientely (jako každého brokera) a toho jsou si moc dobře vědomi...a svoje "propady" si stejně nakonec dříve nebo později hedgnou přes JPM...
SID

Odesláno

Side, podobně jsi odpovídal už kdysi dávněji, tak jsem to zkoušel přes ty majly a live chat, a nic se nezměnilo. Proto jsem taky přešel k IBFX. Věřím tomu, že až je budu živit nějakými 50 plnými loty měsíčně, tak asi ty majly a phone budou fungovat... :)

Petr

Odesláno

suhlasim so Sidom, treba sa jednoznacne ozvat.
ked mne teraz ide zadat entry 5 pips a vam 40 tak tu jasne je nejaky problem u CMS.
ja som kvoli entrom uz pisal minuly tyzden a zdubal ich zato, mozno preto mi to dnes ide.

Odesláno

namodro
a budu tak odpovídat pořád.., nenechat ze sebe dělat blbce a když se mi něco nelíbí a jsem v právu - ozvat se a třeba tvrdě i pod pohrůžkou (ale to platí asi v životě všeobecně, záleží na jedinci)..ty komise pod které licencovaní brokeři patří tam nejsou pro parádu a na ochranu zájmů klientů a smluvní vztahy a la burza, komodity, FX jsou USA úřady obzvláště citlivé...jednou je tady nějaká smlouva a jsou to přeci moje peníze...
SID

Odesláno

SID:
Ana, ano - máš naprostou pravdu. Ale opakuji: zkoušel jsem to s CMS několikrát různými majly i na live chatu a prostě ze mne blbce dělali. Takže jsem volil jiného brokera. Na druhou stranu nevylučuji, že až budu obchodovat s těmi většími objemy, nemohl bych se k CMS vrátit.

Petr

• Vytvořit...