Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> To Spajk
> Asi to je síla zvyku, já na VT nedám dopustit...
> :).
> Pro změnu barev klikni pravým tlačítkem na
> candles, objeví se ti malé okno Vlastnosti a tam
> si nastav barvu a sílu čar jaké ti vyhovují.
> Koukám, že taky preferuješ pro růst zelenou.. :)
> na ty bary kouknu.
> SID
>

Ahoj
Simte taky by me zajimalo jak se sledujou ty bary ja to este nikdy neresil.
A uz si zkousel otevrit vic jak 20 lotu.

(tu)

Odesláno

ferdafx
ten koment příspěvek je už asi staršího data, nevím o co už konkrétně šlo..
20 lotů na jednom páru - to už nepamatuji...na 4-6 párech (pokud jsou dobré info) už vícekrát..
SID

Odesláno

Pro VTčkáře - live

mám dotaz, jakmile se mi na grafu objeví zelená objednávka, znamená to že cenu akceptují, nebo že ještě nemusí. Dnes se mi stalo poprvé, že i když se mi na grafu objevilo toto zelené pole tak mi jej po cca 30minutách zamítli.

Díky za info

Odesláno

Davulka Napsal:
-------------------------------------------------------
> Pro VTčkáře - live
>
> mám dotaz, jakmile se mi na grafu objeví zelená
> objednávka, znamená to že cenu akceptují, nebo že
> ještě nemusí. Dnes se mi stalo poprvé, že i když
> se mi na grafu objevilo toto zelené pole tak mi
> jej po cca 30minutách zamítli.
>
> Díky za info

objednávka je zadaná, a jsi ve frontě ale cena když se změní tak tě to s dotazem na novou cenu zda ji akceptuješ a máš na to 6 sekund, většinou je cena ale o pár desítek pips dál, lepší je zadat antry s rozpětím 5 pips 20 minut před zprávami. Zatím za poslední měsíc co dávám rozpětí 5 pips tak většinou entry chytne, a viz dnešek, když to vypadá že je to projelo je lepší počkat pár minut co udělá.

Odesláno

zdravím chlapci, bojím se že to VT je celý překopaný, už to tady dneska někdo psal, vypadá to že entry nelze zadávat blíže než 40 pips, a to i teď navečer. Přotom žádný update jsem nepostřeh. Že by nová podoba VT ala CMS? :S

Odesláno

Zdravím
vrátil jsem se z dovči a nestačím se divit. To nám to páni od CMS vylepšili. Entry 40 pip, SL 40 pip. A to dnes nebyly moc důležité zprávy. Hlavně bez překvapení. O kolik pips to natáhnou až bude FED atd. Chybí ještě omezit Limit. Nebo už to taky je? Otázka zní proč? Když se to otočí a půjde to proti mě a k tomu vypadne spojení což není nic nenormálního tak když budu mít to štěstí a umístím moje SL tak přijdu jen o 40 pipsů. Moje zkušenost je, že při datech i se zadaným rozpětím mě to z pozice ven nepustí. Dnes mě to celý den zlobilo a tak jsem s tím válčil. Nevím jestli to je PC, sítí nebo CMS. Teď doma mi to běží bez problémů, ale večery jsou klidnější. Dnes jsem zaznamenal na 1 a 5ti minutovém grafu u GBP/USD rozdíl 3 pips. Bohužel nešel mi udělat Print Screen obrazovky. Teď jsem si vzpoměl, že jsem to mohl vyfotit. Škoda.

Malé ztráty
Zdeněk

Odesláno

Niekto tu pisal, ze mu idu bez problemov zadat Entry ...
Hmm ... Neviem ci u mna su nejake zle geopatogenne zony, ale mne to stale neide blizsie ako 40 pips. Schvalne som teraz restartoval VT a stale je to to iste ...
A to je na trhu klud.

• Vytvořit...