Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Marek24 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Uz asi hodinku sa neviem prihlasit na VT mam tam
> hlasku: 07.20.2006 12:36:56 Chyba Error Koncová
> značka BODY neodpovídá počáteční značce HR.
> Line: 11
> hmm.... co to moze byt?

taky jsem to kdysi měl, už je to tak 2 měsíce, pokud nepomúže restart VT a PC tak mam pocit že jsem to řešil reinstalaci VT.

Odesláno

pre:Lisakus
Dik za radu uz to frci, ale bez mojej pomoci skusil som este jeden pokus pred reinstalaciou a cudujme sa ono to funguje, ako hodinky,ale co by to bol za den,keby vsetko islo,ako po masle nie?

Odesláno

Ahoj ,

Koukám že nejsem jediný kdo má s VT problém , nainstaloval jsem poslední verzi 1,8 a mám stejný problém jako DeLucky který tento problém popisuje v jiném vláknu připojím se a taky mě to vykopne při načítání grafu . Chce to znovu přihlášení a nebo práce v off-line , už se s tím peru tři týdny a pořád nevím čím to může být . Taky mne napadlo znovu ten program nainstalovat , ale nevím jestli by to vůbec pomohlo .

Hezký večer REN

Odesláno

katka55

při instalaci programu máš na výběr z X množství jazyků, které si na disk nainstaluješ, možná že jsi si "odškrkla" zrovna tu češtinu, máš tam na výběr třeba polský jazyk?

Odesláno

katka55
když si instaluješ VT máš tam tuším ve druhém kroku volbu language - tam si zaškrtni políčko česky, angličtina je tam konstantní - nebo se ve stávající verzi, kterou máš už naistalovanou nauč polsky nebo vietnamsky...easy
SID

• Vytvořit...