Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To lisakus:

aha, už chápem, o čo Ti ide. Mne tiež zostáva 3 cm okno s cenovým grafom a keďže grafická karta s monitorom má už takmer dva roky a píšeš, že s novými komponentami to ide, tak predpokladám, že zádrhel bude naozaj v tom, že novšie to asi umožní. Ale keďže do PC som úplný analfabet, tak to vysvetliť neviem. Ale je tu viac zdatných programátorov a PC-expertov, tak snáď oni.

Odesláno

tak tady je shot jak to vypadá, užívám stejnou verzi XP, stejnou verzi VT, na obrázku je vidět u páru EUR/USD jak to vypadá na všech ostatních počítačích, a na ostatních párech je vidět jak je okno s bary stažené až na konec okna, rozdíl bude asi opravdu v té grafice a možnostech monitoru, protože ve VT jako takovém nikdy nic neupravuji ani nezkouším když něco nutně nepotřebuji. Právě proto jsem chtěl vědět zdali to funguje i někomu jinému případně kde je ten fígl. Jde o to že tam klidně mohu mít několik různých rámů s indikátory ale když budu chtít všechny je mohu úplně skrýt směrem nahoru dolů, doprostřed kde chci a zůstane jen šedivá čára. Když to ale nejde tak každý nrámeček zabírá povinně 3 cm i když na něj nechci koukat, pokud ho ovšem neodeberu z grafu.

1708

Odesláno

to ricks: myslím, že to oslabení bylo celkem očekávané, projevilo se zklamání některých spekulantů nad tím, že sazby nevzrostly o 0,5 bp a navíc zde byla data, na které trh za poslední dva dny v podstatě nereagoval, protože obchodníci nechtěli otevírat nové pozice před zveřejněním výsledku zasedání FOMC. Nastoupil jsem do toho sice trošku později, ale +70 pips jsem ještě stihl... :-)

Odesláno

liquidwolf:
Pěknou porci informací dostaneš, když si zpětně projdeš některé z četných diskuzí na tomto fóru. Zrovna tomuto tématu již byl věnován nejeden příspěvek.
Obecně a stručně: VT není ideální backtestingovou platformou, pokud uvažuješ o důkladném otestovaní obchodního systému, pracující jako AOS. Nicméně pro orientační přehled jsou možnosti naprosto dostačující. Pokud testuješ AOS, je velká spousta tvz. profit displ., který Ti zobrazí celkový profit a třeba i spoustu dalších informací. Jestli Tvůj systém nepracuje jako AOS, pak nezbývá než ruční přepočítávání. Je to sice protivný a zdlouhavý, zas to má ale člověk zcela pod kontrolou.
Praktická informace- pro co nejdelší rozsah backtestingu ve VT si nastav max. počet svící, který v současné době čítá 5 tis. V případě 30 min grafů už to máme výhled přes půl roku zpět, což si myslím, že je solidní...

Odesláno

Dobry den, prosim vas môže mi poradiť niekto kto ma na cmsfx.com live account a obchoduje s viac ako 1000 USD ? Pretože mi nie je jasne levarage - 400:1 je do 3 lotov - čiže 750 USD, a keby som otvoril dve pozície hned po sebe a jedna by mala 750 USD - takže dokopy 1500 USD - to sa mi leverage zníži na 200 alebo ostane 400

ak je ochotný niekto mi poradiť stačí súkromná správa

dakujem

Odesláno

To rtx:

Je to takto: otevíráš 2 loty = 2 loty x 250 = 500 USD, následně otevřeš další 2 loty = 1 lot x 250 + 1 lot x 500 = 750 USD, celkem margin za 4 loty = 1250 USD, viz níže uvedená tabulka:

počet lotů margin v USD margin v USD laverage
na 1 lot na 1 minilot

0 - 3 250 25 1:400
3,1 - 10 500 50 1:200
10,1 - 50 1000 100 1:100
50,1 a výše 2500 250 1:40

Odesláno

To rtx:

u té tabulky se ztatil formát, tak ještě jednou:

počet lotů / margin v USD na 1 lot / margin v USD na 1 minilot / leverage

0 - 3 / 250 / 25 / 1:400
3,1 - 10 / 500 / 50 / 1:200
10,1 - 50 / 1000 / 100 / 1:100
50,1 a výše / 2500 / 250 / 1:40

Odesláno

Díky TEQA, som si nebol istý, takže je to tak že sa počítajú všetky otvorené loty, čo je dosť nevýhodné - no nevadí - každopádne ti dakujem za radu a prajem vela úspechov na forexe aj v súkromí :)

Odesláno

Díky, ono se to tak počítá, i kdybys otevíral třeba 10 lotů naráz. Jinak je pro toto výhodnější si založit několik live účtů, např. 3 a tam si otevřeš 3x 3 loty za margin 250 USD.

Jinak to samé přeji i tobě a ať se ti daří.

• Vytvořit...