Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

noles
máš na mysli VT demo registraci ?..zkus to vyplňovat bez čárek a háčků a do State zadej: Foreign/Unspecified a pak Country: Czechy ...nevím, že by měl kdokoliv problémy s demo registrací...
SID

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sid
ano, jedná se o VTdemo , vyplněno bez hacku a carek, do schranky jsem si zkusil poslat zpravu z jineho serveru abych overil funkcnost, zadal jsem Foreign /Unspecified a Czechy - pořád chce "valid email". Já už jsem to kdysi otevíral přes českou firmua tam to bylo bez problémů. Proto mě to překvapilo. Asi to zkusím zítra, možná je nějaká špatná konstelace. Zatím díky.

Odesláno

Jsem začátečník a hraji si s VT, chtěl jsem naprogramovat malou funkci, ale nikde jsem nenašel v tomto systému práci se souborem, dá se nějak zapsat (resp. modifikovat a přečíst) hodnoty do externího souboru?
Díky.

Odesláno

sta Napsal:
-------------------------------------------------------
> Jsem začátečník a hraji si s VT, chtěl jsem
> naprogramovat malou funkci, ale nikde jsem nenašel
> v tomto systému práci se souborem, dá se nějak
> zapsat (resp. modifikovat a přečíst) hodnoty do
> externího souboru?
> Díky.

Takové věci ve VT nejdou. Pokud by jsi je chtěl nadále programovat, zkus sofistikovanější platformu, např. Metatrader.
Milan

Odesláno

Dobrý den,

asi se zeptám hloupě, ale jaká je oficiální zkratka grafu, resp. měny, ve VT např. první graf EUR/USD? Pokud se podívám na doporučovanou stránku grafu na (www2.barchart.com/mktcom.asp?code=bfncz) tak který to je, Euro FX (ECU6) nebo Euro FX (E) (E6U6)? Když tyto značky zadám v IB tak mi to vyhodí chybu ,měsíc SEP 06, zadávám správně. Případně, pokud by jste ještě někdo nevěděl, jaká je hodnota ticku na kontrakt, nějak jsem z toho zmatený a nemůžu to najít, pochopit, abych mohl zkoušet ve VT obchodovat. Děkuji za případnou informaci

Odesláno

Zdravim, dnes jsem otevrel pozici na EUR/USD a kdyz jsem chtel pridat stopku, tak na me vyskocila hlaska: "Rate is not valid for conditional parent order". Zkousel jsem to nekolikrat a daval jsem tu stopku i "dal", ale porad to davalao tuto chybu a stop se nenastavila. Nevite nekdo co s tim ?

1686

Odesláno

Dobrý den,

možno už tu je tento dotaz, tak sa ospravedlnujem, ale mám problém s oneskorením Visual tradera po víkende, lebo kurzy sa začnú meniť asi s 15 min oneskorením - avšak mám iba demo, prosím vás mohli by ste mi poradiť či to robí aj na live accounte alebo čím to je spôsobené ?

dík

Odesláno

Jeden dotaz taky pro ty co obchodují wodieho, a chtějí si schovat bary aby je neviděli, ono totiž na počítači kde mám LCD monitor 17" mohu klidne roletku s bary zatáhnout až nahoru že nic není vidět, jen indikátor CCI a nemusím měnit barvy barů abych je neviděl, a klidně na několika párech , tím pádem mám více místa pro více párů pro sledování CCI, oproti tomu na jiném PC a 15" CRT monitoru je vždy část vidět, taktéž na Notesníkovi kde je 15" LCD to taky nejde zatáhnout. Nemyslím si že by to souviselo s nastavením ve VT, spíše to bude možností grafické karty a monitoru. Nehloubáte taky někdo nad tímto jevem???

Odesláno

To lisakus:

neviem, či som to dobre pochopil, ale ak chceš mať zobrazený len samotný indikátor (CCI) a nechceš vidieť cenový graf, nastav si to vo VT: V editácii indikátoru - Nástroje TA - Placement - Cenový rám.

Odesláno

galant
to nemyslím, na třech počítačích mám stejný VT i stejný indikátor, ale pouze u toho kde mám novější grafiku s DVI výstupem/ mimochodem šunt matrox za 1400 kč, a lepší monitor 17 lcd tak když si chytnu čáru která odděluje bary pd indikátoru, taková ta silná mezi jednotlivými rámy a můžu ji posunout nahoru na konec okna že zmizí bary, nebo dolů že zmizí CCI, o ostatní dvou PC to nejde, zůstane pruh asi 3 cm barů, nebo indikátorů který už nejde posunout. To jsem měl na mysli.

• Vytvořit...