Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den.
Dnes som mal zamrznuty PC a musel som ho restartovat. Od vtedy mi pri spusteni VT hlasi chybu:
"Súbor Program Files/VTtrader/HistoryCache/0_120.xml je poškodený a nečitateľný. Spustite pomôcku Chkdsk."
Mali ste zu niekto tento problem, co s tym robit? Ziadny Chkdsk som nenasiel. Bude potrebne preinstalovat VT?
Vopred dakujem.

Odesláno

jano: no, to spis vypada, ze mas problem s diskem (bud HW nebo SW). Chkdsk spustis tak, ze otevres command line (Start -> Spustit -> napises cmd a das enter) a v tom cernem okne napises chkdsk c: /f /r Zrejme budes muset pak restartovat pocitac, disk se zkontroluje pri startu. Doporucil bych ti zazalohovat predtim data.
Je to v podstate rutinni kontrola disku, /f znamena fix, /r znamena recover (tj. pokusi se opravit vadne sektory pokud nejake najde a obnovit z nich data). Pak ti napise v tom cernem okne, jestli nasel nejake vadne sektory, pripadne jestli je opravil atd. Pokud se bude tvarit, ze vsechno opravil, je to OK. Pokud ne, pak bych to na tvem miste sveril nekomu, kdo se tim zivi, aby zjistil, jestli neodchazi disk.

• 2 týdny později...
Odesláno

VT - demo běhá dobře.
Chci přejít na live, vyřízení účtu se mi ovšem nedaří. Zaslal jsem jim provedenou korekci (nový sken signature page ) před 14-ti dny.Dnes jsem urgoval,no uvidím.Jak vám trvalo dlouho vyřízení live účtu? R.

Odesláno

To Rondy:

Já jsem to taky urgoval cca 14 dní, ale pak jsem našel registraci ve spamu (asi nějaký filtr mého providera), který tam byl už po 4 dnech po registraci. Pokud jsi nenašel v e-mailu žádnou odpověď, mrkni do spamového koše. Více lidí tady ve fóru měli ty samé problémy (mrkni do vlákna založení forex účtu nebo spolehlivost FX brokerů).

Odesláno

Také vám nejede VT? Při přihlašování mi to stále píše: Connection Problem a v logu se objeví 06.18.2006 07:50:44 Error Error Koncová značka BODY neodpovídá počáteční značce HR. Line: 11

Odesláno

Zdravím,
prosím zkušenější o radu. Chtěl jsem si stáhnout VTcko ze Sidova odkazu na strane 1, vyplnil jsem formular a pořád to chce "valid email". Zadal jsem mu tam platné schránky ze tří českých serverů a je stále neoblomný. Chce snad Yahoo nebo něco podobného nebo je tam nějaký jiný problém?

• Vytvořit...