Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

ja si vazne myslim, ze zrusenie tych openov je dost dobre mozne, pretoze ta cena vyletela okamzite hodne long a nam padnuvsim ostala cena na 1.8688 este aj v dobe, ked uz to bolo vysoko nad a slo dat open, dokonca aj SL a Limit, takze to vidim bledo.

Odesláno

No na helpu u CMS ani nevi co s tim je, pry mi nic říct nemůže - protože neví, že na tom technici dělají, toto je někdy za trest, ale už se to stalo na minulých Non Farm, tak kdo vi jak to dopadne.

Odesláno

Ahoj ty nová pracovní místa server CMS neunesl, ale ještě před výpadkem se graf GBP/USD asi 20 minut nevykresloval, přestal fungovat, normálně umřel i když EURO šlapalo normálně. Pak se blížily firemní objednávky a asi raději vypnuli server co kdyby. Co mě ještě zlobí je zdlouhavé provedení příkazů při obchodování plného kontraktu. Po zadání příkazu čekám neuvěřitelnou dobu kolikrát je cena třeba již o 5-6 pips jinde a já ještě trnu jestli budou akceptovat můj příkaz. Při vstupu to ještě unesu, ale při výstupu, když scalpuji, to je docela nápor. Je zajímavé, že tato prodleva není při obchodování s mini loty. Teď už to snad pojede.
Zdeněk (tu)

Odesláno

zdravím všechny při pondělním ránu, funguje Vám demo, mě ostrý jde ale demo nejde už od večera hází to hlášku

06.05.2006 08:20:13 Chyba Error Koncová značka BODY neodpovídá počáteční značce HR. Line: 11

• Vytvořit...