Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji hezký den všem,
již se zde v minulosti řešilo, že by nebylo špatné pro nadčasové informace zřídit na Finančníkovi wiki. Nyní tento okamžik nastal – finanční wiki začínáme rozjíždět na adrese
www.financnik.cz/wiki/ a přístup je samozřejmě možný pro všechny účastníky tohoto fóra.

Smyslem finanční wiki je shromažďovat nadčasové informace, které ve fóru zapadnou. Např. by mohla být wiki vhodná pro popis obchodních systémů, tipy pro práci s platformou, odpovědi na nejčastější otázky atd. Takové informace pak mohou být z fóra linkovány.

Wiki je v principu publikační systém, jehož stránky mohou editovat všichni aktivní uživatelé tohoto fóra – v tom je hlavní síla tohoto řešení. Jednotlivé informace tak může připravovat a upravovat více uživatelů a vzniklá on-line databáze by mohla být pro všechny velmi hodnotná.

Wiki je v tuto chvíli v režimu „rozbíhání“, kdy je především nutné ji co nejvíce naplnit informacemi. Rád bych proto poprosil všechny, kteří zde dříve publikovali různé nadčasové informace, jestli by si nenašli čas a dokumenty nevložili do wiki, kde budou mnohem lépe přístupné.

Adresa wiki ještě jednou: www.financnik.cz/wiki/

Případné přípomínky týkající se wiki směřujte prosím do vlákna: www.financnik.cz/forum/read.php?5,24532

Předem děkuji všem, kteří si spoluvytváření wiki najdou čas,
Petr

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

nevite nekdo kde se nastavuje mnozstvi pozic pro entry na VTčku. Nerad bych se spletl a místo 0,1 zadal třeba 1 cely lot. Tak bych to měl radeji už přednastavene. Dík

Odesláno

effe Napsal:
-------------------------------------------------------
> nevite nekdo kde se nastavuje mnozstvi pozic pro
> entry na VTčku. Nerad bych se spletl a místo 0,1
> zadal třeba 1 cely lot. Tak bych to měl radeji už
> přednastavene. Dík

informace o účtu, pravým myší-Uprav DA a skupinu-zadej DA 0,1

Odesláno

Chtěl bych si odzkoušet trailing stop , ale nejde mi rozjet a dále z jakého prostředí se u TStop zadává množství(loty).Prosím o infojak na to. Byl bych vděčný i za nějaký odkaz.Díky

Odesláno

Na Add Trading Syst. vyberu VT-Treiling Stop systém a pak právě nevím kde zadat lot (y).V manuálu co jsem pročetl od Namodro ještě nic nebylo.Prosím o odkaz. Vím že jeho používání je značně dle toho co jsem se zde dověděl komplikované až nejisté, přesto bych ho rád odzkoušel na vlastní DemoKůži. :o) R.
Odesláno

Tak s odstupom casu par minut vidim, ze mi idu vsetky menove pary okrem gbp/usd, ktore ja ako jedine obchodujem. ;) No a zas v mojich ociach VT poriadne klesol, po peknych bezproblemovych 2 tyzdnoch.

• Vytvořit...