Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už mi to běhá ,konečně po měsíci bez poplatků tzn poplatky = 0 . Stáhl jsem si VT z CMS a $musí se nově$ zaregistrovat (nové username a heslo) je to bezva ,taktéž je k dispozici nový kapitál 10 50 a vice $tis. Díky to:Sid

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

@ jano

zadat entry ako si uviedol, to znamena EntryStopSell ked si pod cenou za ktoru chces vstupit, to sa Ti nepodari. Ak zadavas EntryLimitSell musis byt pod cenou za ktoru chces vstupit na trh. Ak zadavas EntryStopSell musis byt nad cenou za ktoru chces vstupit na trh.

Odesláno

Má někdo z vás také problémy s plněním orderů, včera se mi nevyplnil jeden entrylimit buy a dneska mi cena lítá přes stoploss nahoru dolu, ale pozici to né a né uzavřít. Chci se zeptat zkušenějších jestli doporučují se pokusit uzavřít pozici ručně nebo to nechat plavat a pak to vymoci zpětně. Řešil jsem tento problém u CMS už třikrát a vždycky mi peníze vrátili, ale na druhou stranu by teď pro mě bylo výhodné pozici uzavřít nad stoplossem za menší ztrátu (resp. větší profit), mám ale obavu, aby mi potom ještě neotevřeli opačnou pozici.

Předem dík za radu
Sabal

Odesláno

sabal
občas se to stává, buď to reklamuji nebo to uzavřu ručně...když si uzavřeš pozici (jedno jak) nikdo ti opačnou pozici (kromě tebe samého) otevřít nemůže...na základě čeho by ji taky "ten někdo" otvíral ? :)
SID

Odesláno

Sid
na základě dodatečně vyplněného stop orderu. Dejme tomu, že uzavřu ručně long pozici a jejich systém si pak vzpomene a vyplní stop order, což v tu chvíli znamená otevření short pozice.
Teď před pár minutami mi konečně vyplnili včera zadaný entrylimit order, ale bohužel ne podle mých představ. Včera jsem po proražení 1h tunelu u EurUsd otevřel pozici se třemi jednotkami. Na jednotlivých fiboúrovních zavírám tím způsobem, že zadám entry limit na jednu jednotku na 55, EL na 89 a limit vázaný k samotné pozici dám na třetí fibo. První fibo bylo bez problémů, ale při průrazu druhého se nestalo nic a tak až dneska (potom co jsem kontaktoval dealing support) mi tu pozici otevřeli. Problém je v tom, že místo toho abych měl poslední jednotku long (a jednu otevřenou pozici) má dvě jednotky long a jednu short (tedy dvě pozice). A teď do toho řeším ten stoploss. Dalším potíží toho celého je, že se mi ty dvě jednotky samozřejmě přerollovaly a ta jedna nová (opačná, dnes otevřená) ne.
Mám z toho hlavu jak věrtel a místo toho abych se věnoval obchodování, trávim čas komunikací s helpdeskem (vsadil bych se to tam řeší to duo z klípku od Dzinka :)

Odesláno

sabal
tak se zadáváním entry v tak dlouhých časech nemám zkušenosti...Vegas sice není můj šálek čaje, ale neděláš to nějak zbytečně složitě ? (zadávání entry, limitů atp.)
SID

Odesláno

Sid
prosim Ta je dobre zadat entry objednavky, nastavit SL, prip. nejake PT, odist od PC a najblizsich 5 hodin sa o to nestarat? Potrebujem totiz cestovat a neviem ci na dnes obchodovanie nechat, alebo to urobit takto.

Odesláno

Sid
mě tenhle způsob přijde naopak nejjednodušší, když potřebuji mít tři jednotky (jednu pro každou fibo úroveň). Někdo to tak dělá, ale mě způsob otevření tří pozic po jedné jednotce při proražení tunelu přijde mnohem složitější a při zadávání stopu a profitu ke každé, v určitý okamžik skoro nemožné. Jedinná možnost jak to u VTčka vyřešit je otevřít si tři podúčty a otevřít najednou pozici ve všech.

• Vytvořit...