Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Včera třikrát a dnes znovu, otevřeš obchod dáš SL a když to chceš ukončit tak ti to napíše, že server je nedostupný a nejde zpracovat příkaz k ukončení pozice. Spojení, grafy, cena to všechno funguje jen z toho nemůžeš ven.
Merlin

Odesláno

Laik
pokud se v době mezi zadáním příkazu a konečnou realizaci trh pohne, nemusí být příkaz realizován "In time"..dej si do "okýnka" obchodníkovo rozpětí - třeba číslo 3 (pips) a realizováno to bude...
SID

Odesláno

Ked tu piseme vzdy pri kazdom vypadku prispevky, tak ma napadlo, ze to VTcko nebude na skodu aj pochvalit. Uz niekolko dni bez jedineho (co i len sekundoveho) vypadku. Aj pocas makier. Takze spokojnost. (tu) Snad som to teraz nezakrikol. ;)

Odesláno

Máš pravdu VT nepadá, ale teď mě obchod kde jsem měl +98pips nenechal uzavřít (8 bezúspěšných pokusů o uzavření!!!) i přes to že SL těsně před pokusem o uzavření pozice posunul a pak mě na něm po otočení ukončil obchod "jen +56 pips". To zamrzí. Přemýšlel jsem jestli v tomto případě by nepomohlo otevřít opačnou pozici. Nemáte s tím někdo zkušenost co to udělá? Díky.
Merlin

Odesláno

Merlinove: Sakra, tady je najednou kouzelniku :)))
Podle me nejde ve VT uzavrit obchod, kdyz nemas spojeni. Jinak si to nedokazu vysvetlit. Parkrat se mi to taky stalo (vubec nesel zadat prikaz), bylo to pripojenim k serverum CMS.
Doporucim to, co doporucuje nejaky cas i Volf - zkuste Metatrader. Brokeru ho pouziva dost, ja s nim jsem velmi spokojeny. CMS je seriozni firma, vzdycky s nima bylo vsechno OK, ale VTcko dokaze cloveka pekne potrapit. Nestoji to za to.

Odesláno

Jsem zde poprvé ,demo zkouším seč se dá ,,narazil jsem a potřebuji poradit. Měl jsem otevřenou pozici na usd/jpy na růst. Pak přesně nevím jak, ale zrealizovalo se ,a oběvila se pozice Order M "zelená" na short.Vůbec se nezaktivovala při průchodu a ani mi nejde zlikvidovat,odstranit. Zajímalo by mě k čemu slouží,jak se zruší. Díky.R.

Odesláno

Rondy
zelený štítek se ti objeví, pokud máš vyčerpaný margin (zálohu) pro otevřenou pozici. Mrkni se na stav účtu, zda nemáš margin na účtě skoro na nule...pak se automaticky pozice pro nedostatek financí zablokuje...
SID

Odesláno

To: Sid, účet mám nízko (pondělí a úterý se mi velmi nedařilo,)Mám na účtě cca $600 k tomu otevřenou pozici,chci se ještě zeptat,pakliže se stav účtu zvedne ,zablokovaná pozice zmizí? Nebo se jen aktivuje se starou cenou? Díky R.

Odesláno

Rondby
pozice nebude už aktvivní vůbec..sleduj kolik jsi ve ztrátě a kolik máš použitelný margin (Informace o účtu)..zelený štítek zmizí až po vypnutí VT nebo po restartu...
SID

Odesláno

Díky Side, ,mám však ještě jeden problém dnes jsem nakoupil usd/jpy na "S", množství 0,5 lot a poplatek naskočil $20 ?? Očekával jsem polovinu z $8 . Zatím jedu demo. R.

Odesláno

Rondy
už jsem to tady psal vícekrát, používáš nějakou verzi VT přes zprostředkovatele s poplatky..stáhni si VT přímo z CMS bez poplatků....Normálně se žádné poplatky neúčtují !
SID

Odesláno

Jedna tech. otazka:
ked nie som pri PC, mam otvorenu poziciu napr. long, je lepsie zadat limit podla nejakeho PT, alebo mozem zadat entry na predaj, aby mi to nevzalo limit pri prechode z dola, ale entry pri pripadnom obrate smerom dole.

• Vytvořit...