Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj
včera během odpoledne před totálním výpadkem jsem nepozoroval žádný problém s grafy přesto že GBP/USD 1min a 5min bez problémů fungovaly tak 30m graf mi nešel otevřít po asi 20 min nahrávání jsem ho zavřel a ještě znovu dvakrát zkusil a nešlo to. Dnes krátký výpadek těsně před 11 hod. a koukám i teď před zprávou ve 14,30h. jsem bez spojení.
Merlin

Odesláno

Tak nakonec VTčko naskočilo, ale i když kvalita připojení je zelená i tak jsem nemohl zadat příkazy. Zkusil jsem to dvakrát a dvakrát to napsalo, že VT je nedostupný (grafy, aktuální cena a zelená kontrolka fachá) a že se mám znovu připojit. Přestávám tomu rozumět.
Merlin

Odesláno

Dobry den prajem,

stalo sa uz niekomu na VT toto co mne?Zadal som rucne buy na live verzii a neotvorilo mi to.Otvorilo mi to az ked som zadal este raz a to neskorsie a teda o par pipsov pozadu.
Laik

Odesláno

To laik:

myslím, že v súčasnosti to nie je nič prekvapujúce, bohužiaľ :S. Stačí, keď si prejdeš posledné stránky tohto vlákna a zistíš, že problémy so zadávaním objednávok, nahrávaním grafov, prístupom na platformu apod. sú v tomto týždni bežné. Ja osobne som tento týždeň obchodoval live cez MTčko, ale na VT sa mi pár krát stalo, že mi nechcelo zobrať príkaz na zatvorenie pozície a musel som ho zadať niekoľkokrát, aby som pozíciu konečne zavrel.
Chce to len trpezlivosť, či to chlapci (alebo dievčatá ;)) z CMS dajú dokopy.

• Vytvořit...