Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tuktuk
Já nevím čím to je, ale vždy jsem pozoroval větší problémy, během těch let, po updatech systému...a taky si myslím (i když je to možná blbost), že český (evropský) Windows je něco jiného než ten v USA...kolem roku 2000 kdy VT začalo, to byla špička a ostatní, kteří jeli např. pod Javou měli pořád nějaké problémy...teď je to skoro opačně...( i když mají tendenci posilovat servery a poruchy eliminovat), ale v jiném směru zase nedám na VT dopustit.. :)..ale to jen o sw, bohužel se musím dívat i globálně na spolehlivost a solidnost brokerů a jistoty výplaty výdělku, rychlost převodu money, garanci "utajení info", natahování a garance spreadu, projíždění entry atd...a v tom je zase CMS celkem OK..Nejvíce mne štve, když mi kolega z Toronta píše, že je stabilně OK a já Evropan jsem chvíli mimo..ale kvůli tomu se mi zase nechce stěhovat do Kanady, i když možná už letos konečně zruší vízovou povinnost pro ČR.. :)
SID

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------

Tak tomu verim, ze to moze byt v mutacii jazykov ci uz u win, alebo aj u smotnej platformy VT. MT je v EN a slape podla toho co som vydel a aj co pisete vpohode. :)

Odesláno

tak výborně už mi to spadlo uplně, alespoň nebudu řešit dilema jestli někde vstoupit do pozice nebo ne a škubat vlasy si budu až ráno, přeju všem pevný nervy a jinýho brokera, dobrou

Odesláno

Tak pánové nevím jestli mám být rád, že v tom nejsem sám ale mě se připojit na live (grafy) nepodařilo :( možná jsem i něco ušetřil dle Vašich reakcí a komentářů k vývoji na trhu. I já jsem velmi toleratní člověk, který hodně vydrží a děkuji všem za morální podporu a reakce na můj příspěvek (tu). Reakce (potíže u) SIDa mě taky překvapily asi ten problém bude v ČR a SR globální :). Zítra je taky den a Forex a jeho cenové pohyby tady jistě budou.
Přeji Všem, nejen těm co dnes vydělali krásnou dobrou noc.

Odesláno

Jo, ten traceroute je stara znama pisen. Ti trotlove si neuvedomuji, ze kdyz mam spojeni s nimi na helpdesku, tak si to muzou otracovat sami, protoze problem je evidentne nekde na posledni mili k jejich serverum, jinak bych se nespojil ani s nima :)))) Osobne soudim, ze problem je VT jako takovy. Ten software asi neni uplne stastne navrzeny. Propojeni jsme vsichni, ale nekdo jede a nekdo ne. Jedine vysvetleni je problem s aplikaci VT.

Odesláno

dzink

kdo ví jak to u nich chodí, samotná aplikace odkazuje na server který spravují samotní tvůrci VT - viz www.fxserver.com - no a jestli mají pro evropu a ameriku oddělené servery, tak by to odpovídalo tomu, jakpsal Sid, že kolegům ve státech to jde a nám evropanům ne. Ti ptáci - podpora - u CMS myslím ani neví na čem pracují.

No kdo ví jak to bude, měli by to ale dát dokupy páč se může stát, že jm kvůli tomu budou odcházet klienti - možná.

• Vytvořit...