Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tuktuk
protekci nemám, nějak vteřinové errory toleruji..ale dnes to bylo nějak často...teď jsem si s chatoval s jejich technikem, občasné výpadky na trase..nic více jsem se nedozvěděl.r...zajímavá je, že kolega z Kanady je OK a další z Bostonu taky.. :S
SID

Odesláno

Tuktuk Napsal:
-------------------------------------------------------
> Sid
>
> Konečně tě vidím psát něco o tom, že ti spadlo VT
> a to už jsem si myslel, že máš u nich protekci

Jo taky už jsem si to myslel kdykoliv SID hlasil u mě v pohodě, tak sem si řikal jo mi drobní obchodníčci stojíme až na konci fronty. Na dnešní večer jsem se moc těšil a teď mám stažený půlky .

Odesláno

Možná se nějaký bolševik snaží rušit signál družice, která přenáší patřičné info :)

Sid
no já taky toleruji nějaké několikavteřinové výpadky, ale takto naštvaného (obrazně myšleno páč Tě nevidím) jsem Tě tady neviděl (nečetl). To samé řekl ten technik z CMS i mně. No moc je asi nezajimáme, kdo ví

Odesláno

Lisakus
jsem celkem tolerantní člověk a beru, že nic není dokonalé a když se nahromadí kvanta příkazů, zkrátka to někdy nejde a servery to neutáhnou.., ale dnes to bylo i na můj vkus moc často...Technik mi odpověděl, když jsem mu napsal, že tu jejich chásku už skoro 5 let živím přes spready, toto:
sorry for the inconveniences that your have experienced, but I can assure you that our technicians are currently working to resolve this problem as soon as possible
Budu mu věřit.. :)
SID

• Vytvořit...