Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo jo, hoši na technické podpoře za velkou louží jsou z toho myslím taky trochu na větvi, nejdřív něco psal, že je to v pohodě, pak , že se omlouvá, ale mají výpadek a teď už raději nepíše vůbec :o)

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zatím se mi stále připojit nepodařilo cca 48 hod ale jistý pokrok je znát. Hláška se změnila na:
"Server je dočasně nepřístupný. Zkuste to později." Snad to do 20 hodiny zprovozní.
Přeji pevné nervy všem.

Odesláno

Protože jsem byl pryč asi 2 hodiny vypnul jsem PC s VT a to byla kapitální chyba. Teď se nemůžu přihlásit, protože se zase objevila hláška, že server s grafy není přístupný. Jinak celý den to jelo bez problému. Takže pokud se nepřipojím do 19:30 tak si můžu o úrokových sazbách nechat jenom zdát. :(

Odesláno

teda můžu Vám říci že zadat entry bez grafu je docela časově naročný , takže dneska to nebudou lehce ale těžce vydřený prachy. Pokud to nebude v provozu do 19:30 tak vážně uvažuji o změně bokera. Není přece možný aby někoho jen tak odřízli.

Odesláno

Lisakus

cca 30minutová debata po chatu s tou jejich podporou, potom 3x restart PC a cca 10x pokus o připojení a už to zase jede, no uvažuju nad tím, že pokud se to zase pos..e tak dělám účet někde jinde a CMS - i když jsou třeba jinak dobří - kašlu. Pokud se dnes něco vydělá, tak to budou opravdu těžce vydřené peníze. :S

Odesláno

Na live účtu funguje akorát okno obchodních kurzů občas z něho vypadne EUR/USD a GBP/USD, ale to je jediné co jde. Jinak grafy se mi nahrávají snad více než 20 minut a nic.
Pevné nervy já jdu od PC.
Merlin

Odesláno

No, musím říct, že jsem opravdu rád, že už jedu na Metatraderu. VT mi od 15.00 spadlo asi desetkrát; teď se už přes dvě hodiny odmítá připojit vůbec, zatímco MT jede od rána od 7.00 bez jediného problému. :)

• Vytvořit...