Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

beda Napsal:
-------------------------------------------------------
> mám dotaz. po zadání stopky se neukáže na
> obrazovce, ale v tabulce otevřených pozic je
> zadaná. Nevíte co s tím ? Díky

restart VT, občas se mi dokonce stalo že přestože na grafech litala cena nahoru dolů, tak učet zamrzl na stejné hodnotě, to se občas stavá

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

o nefunkcnom VT,

kedze ho mam zapnute od vcera, riskol som to a restartol som ho. Po prihlaseni naozaj hlaska "server s grafmi je nedostupny. chcete pokracovat? " po volbe ANO sa mi korektne rozbehol, aj s grafmi. Skuste.

Odesláno

Bohužel, mám rovněž dnes celý den problém s VT. Objeví se hláška, že server s grafy je nepřístupný. Dám OK a grafy se nenačtou. Zkoušel jsem odinstalovat VT a znovu nainstalovat a problém přetrváva. Má ještě někdo tento problém nebo se už s tím potkal ?

Odesláno

Pánové VT - čkáří u CMS máte stále problém s připojením na live? Včerejšek jsem oželel - neměla být žádná významější data (i když nakonec byla) ale dnes u mě stále problém s připojením přetrváva :( Výše zmiňovaná hláška se mi stále objevuje (Že server s grafy je nepřístupný) a i po potvrzení se nenačtou a já začínám být možná trochu nervozní - večer se blíží. Jsem v tom sám?
Přeji všem hodně úspěšných obchodů!!!

Odesláno

Sencor

No pokud se to týká mě, tak já jsem zatím od 6.00 stále připojen a bez problémů - musím zaklepat na dřevo - dnes jim to zatím drží, no uvidíme do 20.00 je dost času :)

Odesláno

Sencor

Ten stejný problém jsem měl, včera. Ráno to jelo pak byl výpadek a konec. Potom jsem s dostal k VT večer a problém přetrvával. Odinstaloval jsem VT a pořád ta hláška. Změnil jsem počet svíčekv historii, pracovní šablonu a furt nic. Po několika dalších pokusech s připojením to najednou naskočilo. Dnes to jede, ale nejsem si jist co to udělá večer. Asi nastavím entry tak hodinu předem a děj se vůle Boží.

Odesláno

Toto vlakno, by nebolo odveci premenovat na Visual Trading aktualnu verziu. Mne sa stala taka vec, ze sa mi nedalo zadat stoploss ale grafy mi sli. Zadal som stoploss a nemohol som ho potvrdit a bolo to sice demo, no siel som do minusu a musel som sa odpojit a znova pripojit. Narobilo mi to stratu, ale co nevadi je to len demo. Inac obchodujete a na tomto fore sa pise o VTa MT platforme. Co tak vytvorit novu temu a to VT vs. MT a tam vypisat vyhody a nevyhody oboch systemov. Zatial viem VT ma sidlo v NY a MT niekde v Utahu. Ja pouzivam VT a mam demo zatial. Moje wifi si tiez robi obcas co chce a potom VTcko vypadava. SID pisal, ze jemu to nerobi pri LIVE. VT ma aj cestinu a MT nie. Moj svagor ma uz live ucty, aj na VT aj MT, kedze si zvyka na live obchodovanie, tak obchoduje zatial na MT mikrolotoch. Vydel som tam, ze sa tam pri zadavni objednavky da zadat stoploss u VT nie. No zaujima ma aj nazor ostatnych. Tak ak mozte vytvorte taku temu kde porovname obe platformy. :) :S

Odesláno

Ahoj,
ráno přihlášení až na čtvrtý pokus a dvou resetech PC. Teď to několikrát po sobě padlo, samozřejmě když jsem uzavřel obchod a nepustilo mě to až do doby kdy to vybralo moje stop lossy. Dávám je dost velký, ale nečekám až do naplnění. Uzavírám samozřejmě pozici dříve. Na druhý minutový svíci po vybrání mě to pustilo do grafu. Náhoda? Před otočením trhu zpoždění času na grafu cca 3 min a pak ten popsaný výpadek. Mám divný pocit jako by bylo s trhem manipulováno. Vypadnutí serveru před daty a zpoždění aktuálního času jako by nahrávalo jen velkým spekulantům a my jedem na vedlejší koleji. Pozoruji to tak poslední dva měsíce předtím to bylo bez problémů. Nebo jsem je nepozoroval. Obchodování je skvělá věc když funguje a tak asi ještě přidám E mini. VTčka začínám mít dost. :S
Merlin

Odesláno

to sem fakt blazen, už ty grafy zase nejdou přitom brachovi jdou, mam pocit že cms nestíhá zasobovat daty určitý počet uživatelu, vypadne spojeni pak naskoci a grafy jsoui nedostupne treba 15 minut fakt sem na...nej. takže mam puštěný i demo abych vubec mohl obchodovat na live protože bez grafu to de fakt blbě.

• Vytvořit...