Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tuktuk Napsal:
-------------------------------------------------------
> Jeden dotaz, měli jste dnes po zprávách na grafu
> cable taky zpoždění cca 3 min., nebo Vám to
> zobrazovalo normálně i na cenovém panelu, ať vím,
> jestli byl problém u mě, nebo klasicky u CMS.
>
> Díky

Jo taky díky tomu sem ušetřil pár desitek pips, protože jsem byl short, se SL -40 takže jsem to zrušil až když vedle na EUR už byla svice až do nebe, a zavřelo se to za aktuální cenu na grafu, jen objednávka zůstala v grafu i potom, když jsem restartoval VT už tam nebyla. Vypadá to na výpadek servru, když byly v noci gapy na yenu na G7, tak se konkrétně cena na CAD/JPY pohnula až asi 1 hodinu po otevření trhu, a nebylo to gapem ale postupným posouváním, přestože od jinud jsem věděl že byl gap naCAD/JPY byl cca 60 pips, tak se vsadím že kdybych prodal tak jsem byl v trhu za aktuální cenu na grafu.

Odesláno

Lisakus

No právě proto, že byla na EURu svíce až mimo monitor, jsem poslal objednávku, klasicky mi to nevzalo, ale to jsem zjistil až po těch 3 minutách kdy jsem nevěděl co se děje, cenový panel mrtvý (na cable) tak jsem byl z toho trochu mimo. No škoda toho nepřijetí objednávky - snad se to příště podaří.

Odesláno

Chtel bych se zeptat vas, co pouzivate Visual Trader, jestli kdyz date entry pred nejakou klicovou udalosti, jestli vas to vzdycky dostane do pozice. Mne se u metatraderu dost casto stava, ze mne to entry projede a frci si to v klidu dal, ale beze me.

Odesláno

kuba:

Na VT live účtu se mi to stalo od října 2005 asi dvakrát. Asi třikrát se mi stalo, že to podobně prohučelo stopkou a nevzalo ji to, naštěstí se to vždy vrátilo zpátky a na druhý nebo třetí pokus to pozici zavřelo.
Tobě se to stává na tom MT na demu nebo na live účtu?

Petr

Odesláno

Všiml si někdo, že dnes na GBP_USD ve VT je nejvyšší cena 1,8650, která ale vůbec dnes nebyla dosažena. Na jiných grafech je nejvyšší cena 1,8630. Otevírací gap ve VT je o 20 pipů větší.

• Vytvořit...