Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to All
jde nějak ve Vt nastavit aby mě to ukazovalo zisk pouze v pipsech? Tím jak přecházím na větší pozice, tak mě ty cifry hrozně nervujou, pořád se musím uklidňovat, že je to stejné jako když jsem jel na 0,1, ale nějak mě to nejde. :D

Odesláno

Standby
ve VT máš zisk jak v pipsech, tak i v dolarech, včetně úroků.....klikni si jen na lištu Otevřené pozice - tam máš všechny otevřené loty a v Souhrnu účtu všechny otevřené loty kumulativně podle měnových párů....No problem
SID

Odesláno

Sid
v demu to nefunguje, jednou se to ukáže a šeskrát tam nic není, to same je s entrama na grafu jsou vidět, ale v záložce nejsou, střádam peníze na live, tam to bude vpohodě :) zatím to musím vydržet

Odesláno

Dobrý den,
stáhnul jsem si včera v sobotu 29.4. VT1.8 ze CMS a nainstaloval. VT chodí, ale zobrazují se mi tam stále údaje z pátku ze 16:00.
Je to v pořádku? Přes sobotu a neděli se FOREX neobchoduje?
Promiňte mi můj lamovský dodaz. :)

Dík

Josef

Odesláno

Zdravím všechny,
Kdesi na začátku jiného vlákna jsem si přečetl, že si Sid nechává posílat alerty z VT ma mobil.
Zná někdo fígl jak je to možné nastavit?
Díky.

Odesláno

Mám jeden dotaz vým že to tu už bylo probíráno ale nenašel sem přesnou dopověd na mou otazku chtěl bych vědět jestli lze v přednastavit loss-stop před každým obchodem na defalutní hodnotu(nezajímám mě posuvný SL) tak aby když zadám příkaz tak se mi zadal spolu s příkazem.
Tak jako jde přednastavit počet lotů v U DA a skupinu.
Předem děkuji za odpověď a omlouvám se jestli to tu někde je a já to přehlédl.

• Vytvořit...