Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pepeka: ještě jednou, zřejmě jsem ti nerozumněl, já jsem řešil sezazením 1.8 na 1.7 nefunkční VT 1.8 na win 98,
starší VT 1.7 šlape bez problému na win98, samozřejmě reuters nejede nikde momentálně. Jestli jsem tě
mystifikoval - omlouvám se dodatečně.

Odesláno

ospravedlnenie od technikov VT

Sorry for the inconveniences, we have corrected the problem with the Reuters News, please exit out of the platform and login again and you will be able to see the Reuters News. :)

Odesláno

Zdravím, chtěl jsem jen upozornit na věc která se mi stala na dvou počítačích nezávisle u posledního update. Kdo používáte nastavení DA a skupinu pro rychlé vstoupení do trhu, a nakupujete či prodáváte stylem klik na cenový panel a dvakrát entr pro potvrzení, tak jsem si všiml že přestože je DA 0,1 tak se vám může podařit nakoupit či prodat 1 lot, a DA v tabulce se samo změní na 1, když opět upravíte DA na 0,1 tak se situace opakuje. poznáte to tak že okno v objednávce je takové zmršené jakoby roztažené, pomohl až restart VT. Stalo se mi to už asi 4 x, přičemž dokážete si představit když se mi místo 3 minilotů otevřely 3 loty.

Odesláno

VT 1,8 mi vykazuje nejake chyby a som zvedavy, ci to mate aj vy:
1. v okne Otvorene pozicie mi zmizne zobrazenie vsetkych pozicii ak je aspon jedna pozicia na nulovej hodnote a teda v tom momente nemam "prehlad" :(
2. v okne uzavrete pozicie je zly cas otvorenia a uzavretia pozicii, dokonca aj dozadu vsetky obchody :(
mate niekto tiez taketo problemy ?
dik

Odesláno

to pepeka
souhlas taky se mi to stalo ale myslem jsem že jsem si omylem zavřel VT, uprostřed obchodů normálně zmizelo, a občas sem měl dole v liště dvě ikony VT, navíc dneska se to třikrát hryzlo takže jsem se vratil k verzi 1.7.

Odesláno

to Adraj
zdravím, někde v jiné dizskuzi na netu jsi se zmínil že u CMS přímo ve VT se dá měna kterou nyní používám okamžitě konvertovat na jinou?? Je to pravda? Pokud ano nasměrovat. Díky lisakus

Odesláno

Zdravím tak už asi vím jak konvertovat konkrétní měnu, kdybych to byl vtušil ani bych se neptal, ale má to vliv i na to třeba když oslabuje dolar třeba několik dní tak je lepší tu měnu třeba změnit na jinou která naopak posiluje?? Má to nějaký vliv na můj ůčet??? Blbá otázka co. Díky za radu

Odesláno

takže na demu účtu kde nemám žádné otevřené pozice jsem si to ověřil je to tak že pokud např usd změním na yen který v tom okamžiku oslabuje, tak stav účtu mi pomalinku klesá, na yenu je to nejlépe vidět, takže jestli jsem to dobře pochopil, nejlepší je obchodovat v té měně která dlouhodobě posiluje, i když si někdo řekne že nejde o nějaké drobné tak pokud má někdo na účtě 5000 US a dolar za den oslabí o 1% což je naprosto běžný pohyb tak vy na ůčtě budete mít pořád 5000 US, ale v případě že ten den konvertujete na libru která bude klidně stagnovat nebo pokud dá trh třeba posilovat a potom překonvertujete zpět na US tak by jste tam měli teoreticky mít minimálně o 50 US více. Je to tak či se pletu???

• Vytvořit...