Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Je to asi týden, co se mi začal ve VTéčku ozývat zničehonic asi po půlhodinách zvuk, jako když se otevře nový entry. Nic to nedělá, ale je to celkem protivné, protože se vždycky leknu, jestli jsem někde omylem nevlezl do pozice. Nemůžu přijít na to, kde je zrada. Nevíte někdo co s tím?

Díky,
Petr

Odesláno

To namodro
Zkus si najet do Vlastností - Obecné, zda tam nemáš něco jinak nastaveno - Alerty, jinak pak Live chat na servismana ať poradí co a jak - anebo přes toho papouška přehoď deku.. :)
SID

Odesláno

Jedna dobra zprava.
Zrovna sem stahnul aktualizaci VT - ma moznost nastavit 5000 svicek - stale nic moc ale lepsi nez nic.
Pribylo par indikatoru a jinych veci.
Zkouska live tradingu taky probehla v pohode.
Tak ted uz zbyva doufat ze udelaji neco se stabilitou a pak uz nemam zadne pripominky.

Hodne stesti pri Tradingu

Odesláno

To all: tak už tu máme novú verziu VT :). Tých 5000 sviečok histórie je skutočne neoceniteľný prínos. Pri 1H grafe je to takmer sedem mesiacov dozadu, čo už nie je na zahodenie.
Pekný deň. :)
Martin.

Odesláno

to Agent i Galant
těch 5 000 se někde nastavuje? nebo je to automaticky. Mě se teď při přihlášení aktualizoval soft VT, tak sand mám poslední verzi a jak píše Galant 7 měsíců ani náhodou.
Mám tam na 1hod od 17.I. tedy 28 dnůx24hod=648 svící?
co dělám špatně ? nebo jak to je ?

Odesláno

To Bachmann
Vlevo nahoře v liště máš pod "Nápověda" volbu (šipky vpravo/vlevo) Obchodování a Volby. Zvol si Volby - Vlastnosti - Obecné - znovu Obecné - pak Communication - a nahoře v historii si zvol počet svíček (100-5000), dříve bylo jen 100-2048. Záleží jen na tobě kolik svíček si takto zvolíš.
SID

Odesláno

To Bachmann:
keď si nastavíš počet sviečok, ako písal Sid, zavri VTčko a znova si ho spusti. Ja som mal tiež graf 1h len do 17.1. po reštarte VTčka mám graf 1H do 28.4.2005 a MA mi siaha po 08.05.2005.

Odesláno

Zdravím jeden dotaz nevíte někdo zdali se dá ve VT nastavit defaultně nákup či prodej na miniloty. Standartně je tam 1 lot takže kolikrát když je to o rychlost tak pokud člověk nezadá nic tak to kupuje či prodává 1 lot, chtěl bych to změnit na minilot, přece jen bych dvě sekundy ušetřil když bych nemusel ručně zadavat 0,1. díky lisakus

Odesláno

Dobrý den,

nainstaloval jsem VT 1.7..., ale po spuštění se VT někam přihlašuje a funguje jen off-line. Když chci online, tak to hlásí chyby připojení.
Nemáte někdo prosím zkušenost, jak dál?

Dík

Josef :)

• Vytvořit...