Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mam tu na vsetkych programatorov jeden dotaz / prosbu/ mam naprogramovany jeden AOS na Visual ukazuje mi sipky ale ked ho pustim /play/ neotvara pozicie neviete mi niekto poradit co musim mat zapnute aby mi to realne otvaralo loty, nie len ukazovalo vstupy a reverse. Vsetkym odbornikom vopred dakujem.

(tu)

Odesláno

Ahoj..chtěl bych se optat, jestli někdo z vás netuší, jak se ve VTčku slučujou indikátory do jednoho okna..
Potřeboval bych mít 3xCCI v jednom :o)

díky za pomoc:o) ;) :) :D (tu)

Odesláno

pitlos Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj..chtěl bych se optat, jestli někdo z vás
> netuší, jak se ve VTčku slučujou indikátory do
> jednoho okna..
> Potřeboval bych mít 3xCCI v jednom )
>
> díky za pomoc)

Musíš si nakopírovat jejich skripty do jednoho indikároru. Už to tu popisoval SID. Znáš funkci search?
Milan

Odesláno

To Pitlos Tady ho máš, dokonce 4x CCI - přednastavení je v periodách 6,14,28 a 50. Ale samozřejmě to lze přímo na grafu měnit dle potřeby. Musíš si ale upravit barvičky, já to vše koncipuji na tmavě zelené pozadí.. :) SID

621

Odesláno

Jo Side dekuju, ale nejak to asi nejde ..nechapu to..
Nebo nevim co s tim.

>>Dal sem to do slozky "stdIndicators", restartoval sem VT a v seznamu se mi objevil novy indikator "Comodity Channel Index 4", tak sem ho zapnul a objevil se mi normalni CCI..jen jeden..lol :S

Odesláno

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat jak fungujou entery.
Když dám na páru EUR/USD entrylimit, tak můžu zadat hodnotu jen menší než 1,2010 , a když dam entrystop, tak můžu zadat hodnotu jen menší než 1,2007.

Ale ja bych chtěl nakoupit euro na 1,2020 a nejde mi to.

Předem děkuji za odpověď.

Odesláno

xJohn,

pokud používáš VT, měl by ti jít teď normálně na 1,2020 zadat entry stop nákup. Mně to alespoň na ostrém účtu jde. (Doufám, že víš, že se v sobotu neobchoduje... :)) Obecně ovšem se rozpětí, kde jdou zadávat entry, zvětšuje s rostoucí volatilitou a pak je lepší zadávat příkazy za market, ne nastavovat entry.

Petr

Odesláno

To xJohn :

ak to skusas v sobotu a nedlu tak ti to nepojde lebo trhy su zatvorene. Inak mal by si to blizsie popisat. Ak zadavas order pobliz aktualnej ceny tak tam mas isty delta price ktora ta limituje. Takze order nezadas 3 pip od aktualnej ceny nikdy.

• Vytvořit...