Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám podobnou zkušenost, naštestí u dema. Dneska ráno jsem měl nastavený entry+sl+limit na GBP/USD. Entry proběhlo O.K., SL jsem naštěstí nepotřeboval, ale limit to projelo 2x tam a zpět a nic :S. Naštestí jsem to včas zastavil ručně.

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To dzink
Tak mám takový dojem, že ten updatovaný VT 1,7.5 kupí chyby i v entry a SL. Asi to chce vážně a ostře projednat se servismanem na chatu v čem soudruzi z NDR udělali chybu... :)
SID

Odesláno

Lidi, dnes mi to vůbec nejde nastartovat! Funguje vám to dneska normálně (demo)? Mně se zobrazí úvodní okno Update VT trader, oznámí mi, že mám současnou verzi a zmizí a dál nic. Už jsem zkoušel snad všechno možné a pořád nic!

Odesláno

Ja jsem to (demo 1.7.5) nainstaloval poprve teprve vcera a jede mi to bez problemu (WinXP SP2) az na jeden dost zasadni problem - posledni data jsou z 9.9.2005 16:00 a dal nic.... copak se to updatuje jednou za den (tyden ... rok... ?!) takove demo je dost na nic. Pripojene k internetu to je, to bych se ani nenalogoval.

Odesláno

Arpi,
obchodování končí vždy v pátek odpoledne - až do nedělního večera tam budeš mít pořád ty samé grafy...
To moje demo, které běželo celkem bez problémů už pár měsíců, spadlo zřejmě kvůli nekorektnímu update antiviru - už jsem to rozchodil. :)
Petr

Odesláno

To Timd
Schválně jsem si spustil Demo a jede bez sebemenších problémů, už to tady někdo psal - mnohdy záleží na tom, jaký typ připojení používáš a jaká je odezva, garantovaná rychlost připojení s tím nemá prý až tak moc společného. Údajně nejhůře jsou na tom připojení přes různá GPC,GPRS (většinou mobil)...Zkus to trasování, jak radí Pacho a uvidíš kde je chyba...
SID

Odesláno

Timd
Mně to dělalo v pátek po update AVG - zřejmě došlo ke konfliktu dvou firewallů. Pokud máš Win XP a AVG, vypni si firewall ve windowsech jestli se to nespraví. Já jsem musel AVG úplně odinstalovat a pak to chodilo bez problémů.

• 2 týdny později...
Odesláno

zdravim vsetkych, chcel by som sa opytat jednu vec
napr. aktualny kurz 2.0 chcem zadat prikaz na nakup napr. pri 2.5 cize ked stupne kurz (trh pojde mojim smerom)
nejak mi to nejde pokial si vyberiem entry limit nakup tak mozem posuvat hranicu smerom dole t.j. mozem zadat ze chcem kupit napr. pri kurze 1.5 cize smerom dole, ale opacne to zadat neviem.
Vopred vdaka za radu

Odesláno

To Bacak :
to co hovoris je entry stop buy ........... najlepsie bude ak to budes zadavat priamo na grafe , kliknes pravym tlacitkom na graf kde chces zadavat order a on ti ho tam ponukne . Ak zadavas nad aktualnou cenou tak je to entry stop buy ake pod aktualnou cenou tak je to entry limit buy

• Vytvořit...