Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jiz z mechaniky veci, cili index je ukazatel vyvoje urciteho sektoru ekonomiky (Nasdaq composite - technologicke, telekomunikacni etc spolecnosi) je treba vedet jak si stoji akcie ktere maji vyznamne zastoupeni v indexu. V dlouhodobem horizontu pokud jako investor ocekavam dobry vyvoj technologickeho odvetvi a chci diversifikovat lepe portfolio mam moznost koupit future na index misto nakupu jednotlivych titulo ktere jsou v indexu reprezentovany ( a na co logicky by bylo treba mnohem vetsiho mnozstvi financnich prostredku). Pro intradenni obchodovani rozhodne nezbytne sledovat tituly s velkou vahou

Odesláno

jenaL:
Měl bych prosbu, mohl by jsi sem prosím hodit stručný postup jak u SCH dostat grafy více indexů do jednoho okna (tak jak máš na pravé starně obrazovky, předešlá stránka). O toto jsem se pokoušel již před časem, ale nepodařilo se mi přijít jak na to.
Vašek

Odesláno

Je to jednoduche, otevrete si prislusne grafy trhu a pomoci studie study/price overlay si je vkladate do okna s grafem trhu se kterym jej chcete srovnavat. Pokud potrebujete podrobnejsi navod tak dejte vedet.

Odesláno

Ahoj jenaL, rad bych se zeptal na jednu vec, pokud ti to nebude vadit. Ve svem drivejsim prispevku jsi napsal: "Cely den jsem jiz od zacatku klasifikoval jako trading range day takze jsem byl vice nakloneny obratum na s/r urovnich." Mohl bys rict, jakym zpusobem urcujes, o ktery typ dne jde? Je to pomoci pohybu v premarketu nebo neceho jineho?

Jinak fajn clanek. Tesim se na pokracovani!
(tu)

• 9 months later...
Odesláno

Zdravim vsechny tradery:

kdyz bych chtel vedet jaky trh mam pouzivat k trhu Fdax, a trhu Tf(e-mini rusel 2000) se nejvice koreluje s S&P 500
ale u Fdaxu nevim, diky za vsechny typi

• 10 months later...
Odesláno

Ahojte,

nenašlo by sa niečo viac o tejto téme v cz, prípadne sk jazyku? Anglicky hovorím, ale neviem, či by som pochopil úplne všetko, tak ak by ste niekto o niečom vedel, tak to sem hoďte, ďakujem

Dan,

• 4 years later...
  • Vytvořit...