Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 93
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Dobrý den Tomáši,také se připojuji ke gratulaci,žít na takovém krásném místě musí být velmi motivující.Určitě se v budoucnu vypravím na dovolenou do Algarve.
Hodně štěstí
Michal

Odesláno

Blahořeji a přeji spoustu krásných dnů. Prosím o co nejvíc takovýchto článků i s fotkami, jsou hrozně motivační a děkuji za ně.

Zrovna nedávno jsem přemýšlel jak málo lidí jedná čistě pragmaticky. Skoro nikdo nedodržuje plán, všichni žijí v čechách, kde se prodává ten největší odpad, nejnižší kvality z Evropy, za nejvyšší ceny. A přitom takovéto krásné bydlení je za cenu většího bytu v Praze a to nepočítaje mnohem kvalitnější potraviny a vzduch. Prostě ty návyky z dětství jsou tak silné, že většina má strach vystrčit hlavu z té své ulity a zjistit, že někde jinde nebo konání jiného může být stokrát lepší.

Takže díky za tento server.

Odesláno

.. no není tohle motivace jako "bejk"? Tohle musí rozproudit krev v žilách každému a dodat notnou dávku chuti ponořit se do tradingu ještě o trochu hlouběji, vytrvat a uspět. A příště už nepsat sem do fóra, ale probrat článek s Tomem na golfovém hřišti v Algarve ;-)

Odesláno

Tomáši, jste názorným příkladem toho, že když člověk opravdu chce, tak dokáže vše co si jen představí. Jsem rád, že jste živoucím důkazem "Zákona přitažlivosti" a dovedete se podělit s ostatními. Inspirujete ty, kteří chtějí uspět a nečekají až jim něco spadne do klína.

Děkuji :-)

Dan

Odesláno

Hodně štěstí a spokojenosti v novém domově, ať se to ukáže jako dobrý a správný krok. A díky za podrobné informace, myslím, že zrovna tohoto je třeba jako soli-ukázat ostatním, že trading může splnit i takovéto sny a touhy. Že nic není nemožné, když člověk něco chce a jde za svým snem. Tak ať se vám oběma daří ne stejně dobře, ale ještě lépe než dosud.

Odesláno

Gratuluji

Ať se Vám daří a líbí v novém domově.
Před nedávnem jsme si povídali se ženou kde se chceme podívat a kde kdo chceme bydlet. Někjaký čas u moře vyšel taky jako shoda. Takže možná třeba i Algarve.

Díky :)

Karel

Odesláno

skvely clanok!:)

prave som sa pytal kolegu Portugalca co si o tom mieste mysli a povedal ze to je jedno z 2och miest na svete, kde chce stravit retirement :) a takisto, ze Portugalsko je jedna zo zemi, kde najlepsie prijimaju cudzincov, vraj s otvorenou narucou .. takze urcite skvely vyber, vyzera to tam krasne ;)

vela stastia prajem, Tomas! :)

Odesláno

Dobré články, tenhle i ten od Petra. Pěkně mi hladíte moje osobní vzdušné zámky. ;)
Pokud v tom není nic osobního, trochu se divím, že jste neodjeli s Petrem na stejné místo!?
Hodně štěstí a sluníčka. (tu)

• Vytvořit...