Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 120
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Panovem, drzim pesti at se vam dari tak jako dosud. Fandim vsem, kdo se rozhodli jit svou cestou a plni si prani. Gratulaji obema. Sam jsem zil diky tradingu v americe a sam diky tradingu ted ziji v cr. A sam diky tradingu jsem zvedav, kam me jeste zavede:-)

Hodne stesti na cestach..

Odesláno

Gratuluji jednak vašemu rozhodnutí splnit si sen a druhak i ke skvělému motivačnímu článku! Právě to se mi na obchodování líbí, ta nezávislost! A tak doufám, že se díky stránkám Finančníka něčemu přiučím abych byl schpný vás následovat do teplých krajin, protože moře je prostě moře.

František

Odesláno

Gratuluji k splnenemu snu a diky za to ze nam ukazujete ze je to mozne.. nekdo by tomu vazne neveril pokud by to nevidel. jinak sem rad ze i mezi tradery se najdou lidi se zajmem o Kitesurfing a doufam ze se jednou potkame na plazi. T.

Odesláno

Připojuji se ke gratulaci všech předchozích traderů a přeji Vám v novém prostředí, aby se Vám spllnilo to, co si od této životní změny přejete. Zajímala by mě Vaše a Tomášova motivace k tomuto vážnému životnímu rozhodnutí. Doufám, a jistě se mnou i ostatní tradeři, že budete i nadále pokračovat se svými kurzy zde v ČR.

P.J.

Odesláno

Ja mam zase v plane britske panenske ostrovy, ak vsetko dobre pojde. Preferujem viac drobnych ostrovcekov v okoli. Ale ten Lanzarote ma inspiroval, mozno zmenim preferencie. Lenze neviem, ci je to danovy raj. Ked uz niekam odist, tak najlepsie do danoveho raja.

Odesláno

Ja se taktez pridavam ke gratulacim a preji Vsechno Nej ...
Mam jeden dotaz na Petra ohledne internetoveho pripojeni a intradenniho obchodovani. Psal jste, ze to tam neni s netem zrovna nejlepsi, ale na pozicni obchodovani to staci. Ovsem co intraday ? Neni to trochu riskantni, nebo to mate jinak osetreno ?

• Vytvořit...