Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Abychom tu občas měli v diskuzi taky nějaký spread – tento týden se mi líbilo několik obchodů, mj. jsem předevčírem otevřel spread LHN5-LHQ5 (tj. buy LHN5, sell LHQ5). Mrkněte na ten krásný kanál – na spread jsem měl políčeno limitem 0,5 a skutečně jsem ho otevřel na spodní straně kanálu. Po dvou dnech otevřený profit 350 dolarů na kontrakt a doufám, že dneska část kontraktů zlikviduji na horní hraně spreadu s tím, že něco si nechám pro případ, že spread prorazí kanál a vyrazí vzhůru :) Petr

34

Odesláno

Ahoj Peto,

mohol by si mi prosím ťa napísať stránku, kde čerpáš grafy na spready? Zaujal ma clanok na titulke a chcel by som sa do toho zakukať.

Čo sa týka mojich trhov:

LC Q05- vyzera ze si formuje S su tam tri udery v bliskosti. Dnes by sa mohol nadýchnut k rastu, ale bohužial má veľký rozkmit čo znamená veľký risk tak zatiaľ ho nechávam tak.

SM Q05- tak isto sa formuje hrnica (opäť tri údery) ako som už spomínal včera čakam pod touto hranicou a chcem predavať.

BO - Q05 po dlhom raste stagnácia. Vydí tam niekto nejaký signál?

Odesláno

OJU05. Jak píše 'Volf'. Včerejší výsledek to potvrdil, že bude ještě lépe počkat na významnější signál. Předvčerejší /21.6./ denní graf trochu padal a skončil -0,25 bodu - asi to nebylo významné. Nicméně v trhu nejsem.
Včerejšek se otevřel 1,1 gapem. Cena se blíží k půlročnímu maximu. Počkáme ještě a uvidíme...

Pevné nervy a pěkný den
Zbyněk (tu)

Odesláno

OJN05 - ja by som ho siel skor long, OJ sa dostalo k R hranici 98.6 a ak ju prekona, mohlo by rast (siriaca sa choroba) a nejaky 400$ pri 150$ risku by sa tam dalo chytit, ale julovy OJ ma prilis blizko FND takze nan nesaham.
predpokladam ze OJ bude rast aj v ostatnych kontr. mesiacoch, ale tam som uz zaspal a nie su tam dobre pomery risku a zisku.
Otazka do plena obchodujete az po FND? alebo mate nejake zasady kedy uz do obchodu nejdete, napr. tyzden pred FND.

Odesláno

Zdravím, myslím,že by nyní pozice short u CU mohla mít šanci na úspěch (viz. tmavá svíčka,R% pod 30,pokles z úrovně nad horním Bollingerovým pásem zpět pod něj.Jasnou nevýhodou je asi nutnost vložit SL po exekuci do cenové rozpětí předchozího dne.

35

• Vytvořit...