Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vita.E:
Skus si otvorit TF na roznych timeframe naraz a sleduj ako sa hybe trh. Mal by si podvedome sledovat jeden timeframe viac ako ostatne. Jeden ti urcite bude pripadat taky "logickejsi", resp. ti bude viac sediet. To je ten spravny timeframe pre teba. Len nezabudni zbacktestovat na tomto timeframe trh 1-2 mesiace do zadu aby si na nom videl vsetky situacie. T.j. chop, trendy, lenivy trh., vysku korekcii atd. Toto je podla mojho nazoru ovela dolezitejsie ako vsetky indikatory a signaly vstupu. A presne to myslia vsetci ked ti hovoria ze musis trh "napozerat". Mne trvalo relativne dlho kym som to pochopil.

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Děkuji přítomným za věcné komentáře. Určitě je to pro mě inspirativní a rád v budoucnu pomůžu budoucím obchodníkům s jejich problémy v začátcích. Jinak tedy info pro přítomné. Snažím se začít obchodovat FinWin, protože si myslím, když je to vyzkoušený a funguje to tak proč pátrat po něčem jiným. Malinko jsem si to upravil s přihlédnutím k systému Woodie CCI a přidal jsem si dva vlastní patterny a pravidla pro výstupy. Taže teď buduji a piluji obchodní plán koukám na trh jak se hýbe každý den. Dělám si poznámky a tisknu grafy. Tak pomalu ta cesta ubíhá kupředu myslím.

Odesláno

Dnes jsem nebyl schopny rozchodit graf TF. Vypinani platformy, odpojovani ani reload nepomohlo. Meli jste nekdo podobny problem? Bohuzel pro muj novy system, ktery ted na TF testuju potrebuje "videt" situaci v premarketu.. Jet live, tak by me to nastvalo o neco vic..
Jinak na rope jsem byl vyhozen na posunutem SL.

Odesláno

Pavel K.

naprosto stejný. Ninja blbne a nemůžu načíst pre-marktet, tudíž jsem taky vyřízený. Nevykreslují se mi korektně signály na range baru :-(

Zkoušel jsem to rozchodit od 14:50 a pre-market jsem tam prostě nedostal (td)

Odesláno

2 Pavel K.

No nepises sice kde, a jestli se ti to nakonec povedlo. Ale SierraChar a Infinit meli uz od vcera problem, ktery se postupne resil. Rano jsem napsal na support Infi a za minutku to jelo.

Odesláno

Pavel K a co jim napises? ze mas problem s pmkt nacitanim dat a oni by ti to meli nejak spravit? Neni to spis problem pro vsechny? ja nevim jak to chodi ale pmkt jsem taky nemel a nakonec podle toho vyvoje jsem to 45 zabalil :)

Odesláno

Ahoj, měl jsem dneska nucenou pauzu (na FDAXu i na TF) a když jsem se chtěl podívat, co mi "uteklo", tak jsem narazil na stejný problém s daty (od ZenFire), který popisujete . Takže na psychiku OK - dnešek prostě proškrtávám.
Ať se daří

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...