Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj Robe, TFku se vubec nebranim, na NQ jsem proto ze chci jet 2-3 kontrakty a to by byl na TF moc velky tlak. Jinak si dovedu predstavit ze na TF bude mozno asi trosku vylepsit zisky oproti NQ, ale tak to je mne ted docela jedno. Jak se to naucim v live tak prejdu na TF. Jinak dik za komentar. Ta knizka ktera me nejvic oslovila je Trading is byznys. A potom jsou knihy konkretni na jeho techniky - napr Day trading, Trading by the book. Je toho dost staci hledat, a jsou i v cestine.

Odesláno

focus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Rado_Van:
>
> staci trochu zagooglit a stranek najdes spoustu .
> Sledovani zprav se v dnesni dobe urcite vyplati
> vice nez v minulosti, kdy bylo treba pohlidat
> pouze FED.
>
> Jedna za vsechny
>
> www.forexfactory.com/calendar.php?s=75308e0
> c05c979295958f2c190fcf15e
>
> focus

Ahoj,

forexfactory sledujem, ale tam su len dopredu planovane ekonomicke spravy.
To co sa stalo v piatok s Goldman Sachs na forexfactory nenajdes.

Ta sprava bola vydana na asi vsetkych informacnych servroch (reuters, bloomberg, finance.yahoo ...) problem mam v tom, ze na vsetkych bola vydana velmi oneskorene oproti reakcii trhu. Tzn, ze ta sprava bola najskor zverejnena inym sposobom => trh reagoval => az potom bola na tychto servroch.

Moja otazka je, ci niekto vie o nejakom servri / online TV, kde by boli spravy promptne zverejnene.

Osobne nechcem obchodovat ziadne vydavanie sprav, ale chcem rozumiet preco sa zrazu trh zmenil a napr. odist od PC o 1h skor.

kef

Odesláno

Rado_Van
tohle už je o placených službách, i na ff a jiných stránkách s běžnými reporty je to se zpožděním, navíc tam nemáš tyto zprávy slejně jako výsledovky firem, který tak umí pohnout trhem .. takže se podívej po nějaké placené .. za sebe můžu doporučit vyzkoušet www.tradethenews.com/, myslím, že pořád mají 14day trial

ad Z1 - vzhledem k tomu, že nemají vlastní zdroje, tak přibírají, právě od Reuters, Blomberg, ČTk, tj vždy to tam bude až v druhém sledu, tak byť jsou zaměře hodně na byznys, tak pro tento účel nevhodný, navíc jestli se nepletu nemají online ticker, ale jen specializovaný pořady

M.

Odesláno

To Rob99:

rozhodl jsem se pomoci s tradingem dalsimu traderovi. Nejdrive jsme probrali teorii a nyni spolecne obchodujeme jednoduchy system. Bude to pro me pohled na trading z jineho uhlu. Navic se chystam o prazdnibach pomalu zacit pracovat se synem a bude to pro me dobra zkusenost jak cely proces uchopit. Takze budu davat sem tam i komentare k trhu.

mej se focus

Odesláno

Ahoj,
tak na TF to je dneska zajímavé, že? Hned ze začátku jsem měl už docela dost obchodů a přijatelnou ztrátu. Ještě před koncem mého obchodování (18:00) ale přišly další dva platné signály a tak nakonec mírný profit. Holt člověk nikdy neví co trh nakonec vyvede.
Tak ať se daří.

Odesláno

2 focus:
Tak to je velka parada ;) Ja zaucuji staršího synka na Nasdaqu. Ma ode mne live data, účet ještě ne, to si musí ještě tři roky počkat, jen jsem mu musel vysvětlit, ze tu skolu si FAKT musí dodělat. (Nektere knížky jsem mu asi ještě nemel dávat cist) Zase je to dobra páka... Mas spatny známky ? Zadnej trading :)

Sry za OT

2 Roman06:
Myslíš ze je good resit NQ a pritom paperovat TFko ? Netristis zbytečně sily ?

Odesláno

2 Rado_Van

pokial ti mozem odporucit tak trimbroker (byvale cikomodity) v obchodnej zone ponuka super spravy ktore hoci su zadarmo nie su az tak oneskorene. sprava o prepade GS akci bola o 16:40 na stranke uz a pozri piatkovy pohyb aky bol v tom case. v pohode by sa dal podla toho vychytat obchod a cosi z toho ukusnut aj pre seba. ja to sledujem a nie je to pre mna az take oneskorene. je to zadarmo ale kvalita je super. vyskusaj a uvidis :D

inak dnes 711,6 short a TP na 707,4 takze 420 profit.

dufam ze taketo slusne pohyby budu i v nasledujucich dnoch..

peterer

Odesláno

2 Roman06 :

Sry. Az ted mi docvaklo, ze si vlastne neuvedl trh. Mel jsem fixnuty ze jsi presel full na NQ a ze ted hovoris o TFku. Takze se omlouvam za zmatecnou poznamku ;)

Ten pruraz DB na 711 byl moc pekny a nakonec k tomu vybirani prece jen doslo, ale to uz jsem byl mimo dosah.

Odesláno

Jojo Robe vsechno ted delam jen na NQ, TFko ani nesleduju, no a uz premyslim ze bych dneska zacal live aspon si to osaham a pokud se budu citit nejak spatne tak skocim jeste na paper. Zacnu 2 kontrakty a uvidim jak to pujde. A kdyz bude nejaka pekna situace z pohledu Rosse tak hodim i screen.

Odesláno

To Roman06:
tak drzim palce. Ja sem ted moc neprispivam, protoze nemam cim, mel sjem v hlave strasny gulas, nevedel jsem pomalu ani jak se jmenuju, takze jsem prestal na nejaky cas do grafu koukat a udelal jsem si "prazdniny". Uz se mi to ale trochu usazuje a zacinam rozmyslet jak dal a tuto variantu (ross na nq) take zvazuju... Takze budu urcite bedlive sledovat, jak ti to pujde :-)...
Tak at se dari

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...