Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

2 toman06

kde si prosim ta vstupoval .. ja tiez dnes 2 SL ja som vychytal presne dno a presny vrchol.. bohuzial opacnym smerom.. to je ako naschval :DD .. aspon viem ze este mam dalej co studovat. dnes inac dost klamlive pohyby to davalo..
prajem pekny vikend

Odesláno

Tak se taky přidám,dnes SL,co dál jště uvidím,ale řekl bych,že už další signál dneska nedostanu.Ten včerejší večer byl krásný,to je důkaz,že se začína vracet volatilita a zase příjdou vetší pohyby,jen třeba počkat.

Michal

Odesláno

Gordone,
jak ty to děláš, to je prostě paráda! Mohl bys, prosím ještě někdy přidat nějaké screeny a ukázat na nich jak stanovuješ StopLoss? Také koukám, že jsi vstoupil na prolomení swingu z per-marketu.. hmm.. Každopádně díky, fakt skvělá a práce. Ať se daří.

Odesláno

to Gordon:

Ahoj Gordone, kolem vánoc jsem si prošel celé Tvoje starší vlákno a když to srovnám s dnešními screeny, podle mého jsi urazil během jednoho roku neuvěřitelný kus cesty kupředu. Mimochodem už tehdy jsi s Finwinem obchodoval velice úspěšně. Jsi zbytečně skromný ;-) když píšeš, jak Ti vše dlouho trvá a jak se pomalu učíš. Myslím naopak, že co se týče Tvých výsledků patříš již teď k oněm pár procentům co uspěli a k tomu gratuluji! A navíc jsi to zvládnul velice rychle.
Já osobně jsem trading objevil teprve loni a v září se pustil do prvních backtestů. A vidím že je přede mnou pořádný kus práce se vším postupně prokousat. Ze začátku mi vše připadalo docela jednoduché, ale opak je pravdou. Budou to opravdu ony tisíce hodin strávených u PC k dopracování se stabilních výsledků.

Chtěl bych tě poprosit, kdyby jsi si našel chvilku a napsal odpovědi na Tebou položené otázky ostatním traderům na screenu ze dne 20.3.2010 (screen PA otazky.png). Zajímal by mě Tvůj pohled na věc (a určitě nejen mně). Díky a hodně zdaru.

Michal

Odesláno

to nynda
ano otazky si pamatuji a po pravde receno na ne reagovali cca 2 ctenari, tak jsem tu teorii vice nerozvijel. budu li mit chvilku vytvorim screen a dam ho k dispozici.
Je nutne opravdu rici, ze cesta k obchodovani LIVE a alespon trochu uspesne je nezkutecne dlouha a pekna rehole. ale bavi me to tak si nestezuji. Vsechny kurzy Nam vsem ukazi jen tento svet, ze existuje a ze je mozne v nem i vydelavat ale jiz malokdo vidi tu dalekou cestu, nebo ma moznost se setkavat s LIVE tradery a "sosat" od nich moudra a cteni mezi radky nebot to se nikde neprednasi. A proto vetsina vsech ucastniku seminaru odchazi nadseni a s egem a s pocitem ze oni to dokazou a velmi brzo ale opak je pravdou.
Ve skutecnosti by bylo uprimne prednaset ze je nutne udelat tisice backtestovych obchodu a to same sim a jeste ke vsemu si stale rikat jak se vlastne ta cena tvori a kde je prostor pro me a nebo kdo a kde me chce nalakat a pripravit o penize. Je to neuprosny boj.
at se dari

Odesláno

Ahojte,

chcel by som sa vsetkych rad spytat: Co si myslite o vyvoji USD a EUR pre tento rok a o vyvoji financnych trhov celkovo?
Trochu mam obavy z toho co sa poslednu dobu deje v dnesnych casoch a rad by som sa dozvedel vas nazor.

Cital som viacere interview s velkymi investormi a roznymi znamejsimi financnikmi a vela z nich chce investovat vela do drahych kovov. Viaceri tvrdia ze stahuju investicie z americkeho akcioveho trhu. T.j. je z nich citit obavy z inflacie. Najviac mi utkveli v pamati rozhovory s Petrom Schiffom a Jimom Rogersom:

www.youtube.com/watch?v=cI4dkIYzdGU
www.youtube.com/watch?v=A8T6L3gPsAs

Akurat rozmyslam ci si nenecham peniaze na ucte u brokera zmenit na euro, ale u nas to moze "vypalit" tiez zle s Greckom a euro moze nasledkom toho tiez dost devalvovat.

Aky je na to vas nazor? dik

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...