Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

drvr

mozem sa opytat ako riesis priadne straty po takej dlhej prestavke. ak pridu napriklad 2 - 3 straty po sebe , ked neobchodujes 9 dni a potom povedzme v dalsich 5 dnoch spravis 3 straty niesi z toho frustrovana?

Odesláno

drvr:

z toho si nic nedělej - trading přeci není o tom obchodovat každý den, ale obchodovat tak aby byl člověk ziskový! :-)... a pokud tě tvůj filtr/filůtry drží dál stranou od takových dnů jako v poslední době jsou,tak je to jedině dobře!

Já historicky nejdéle neobchodoval 7 obchodních dní a i přesto byl měsíc ziskový ;-)

Je holt prostě potřeba mít trpělivost a počkat až zase trh ožije - a hlavně během toho čekání nepřijít o účet kvůli netrpělivosti a pocitu že se musí obchodovat, protože pak začne člověk dělat obchody mimo plán a víme jak to většinou končí.....

Ať se daří!

Odesláno

zdravím vás,přesně tak není potřeba obchodovat za každou cenu,já jsem zatím za březen udělal 4 obchoby,profit přes 1100usd,volatilita se mi zdá už lepší jen je trochu pomalejší,obchoduji trh TF.Únor se mi zdál líný,tam jsem také neobchodoval třeba i celý týden,ale nic netrvá věčně,takže volatilita a profity opět příjdou :).
Krásný večer
Michal

Odesláno

Po vcerejsim pustu se dal ocekavat alespon nejaky pohyb. Den bez reportu. Nejvyssi TF v jasnem uptrendu, bylo jen potreba pockat si na pruraz long SW na strednim TF a ten obchodovat na nejnizsim TF. Vstup jsem mel na 6684 za STOP do longu po 16.03 a vystup byl na PT300. Celkove me brezen nevychazi spatne jen je treba pockat na prilezitosti.

JInak vcera jsem byl bez obchodu protoze nebyl potvrzen uptrend na vyssim TF

at se dari focus

Odesláno

lordberry:

takhle drahý šálek kávy jsi asi dlouho nepil,co? :-/...já dnes díky PRM filtru jen sim a vstup DB 16:01 671,3 a výstup na PT 400 v 16:32...

v dubnu hodím výsledek fungování/nefungování PRM filtru za první 3 měsíce

Odesláno

kahiros:
to máš pravdu, že takhle drahou kávu jsem ještě neokusil :S
Jsem docela zvědavej, jaké budeš mít výsledky PRM filtru. Mám pocit, že za poslední dva týdny, tě obral o pár PT.. snad to je jen dočasný jev!
Jirka

Odesláno

lordberry,

každý filtr má svoje lepší a svoje horší období. Třeba tento týden je to dost zvláštní. U 1. korekce na NQ mám filtr, že pokud se trh nerozjede do 15ti minut od vstupu, tak obchod zavírám pokud jsem ve ztrátě nebo posunuji na BE, pokud jsem v malém zisku. A teď během dvou předchozích dnů mě tento filtr obral o 500 USD, protože NQ se rozjížděl až zhruba až po 20ti minutách od vstupu, což je nová situace. Ale fitr nechávám dál, 2 obchody nic neznamenají.

Láďa

P.S. To all:
jsme tady sice všichni už "ostřílení borci", ale pozor dneska na rolování indexů.
A dále pozor na pondělí, v US bude změna času, takže burza bude otevírat už ve 14:30 našeho času.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...