Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No ja zadny filtr na PRM nepouzivam, takze jsem na 632.7 v 15:31:15 sel, a jsem rad ze jsem skoncil jeste pred fundamentem. No a potom "vinglu" jsem sel jeste kratce a uderne na 637.4, ale to uz jsem vzal jen PT200, protoze to CG na 639.5 uz se mi moc nelibilo. A pak ze trh netrenduje :) Ne vazne, je potreba ten unor nejak zamaznout, tak snad se slunickem a teplem se snad rozproudi i trh.

Odesláno

Take jsem se rozhodl ze nebudu v unoru obchodovat / ale vedel jsem to jiz dlouho predem/ a vidim ze jsem udelal dobre. Podle me statistiky je unor nejhorsi mesic. Dnes jsem prosel cely unor podle meho systemu a byl bych neco malo v plusu, ale volatilita byla opravdu spatna. tak doufejme ze brezen uz bude OK

focus

Odesláno

Tak zdravím všechny kolegy a po nějaké odmlce bych se rád vrátil do tohodle super vlákna. Moje odmlka byla zapříčiněna psychikou protože v důsledku krize jsem přišel o práci a tak mě teď už nic jiného nezbývá a to chci podoktnout, že hurá trading. Těma začátečnickýma chybama jako nedodržením OP emoce špatným si nalhávajícím backtestem jsem si prošel, protože jak už jsem dříve psal z 10000 jsem projel 3000 a tak se teď hrabu zpět nahoru. Dále jsem během ledna a února dal koplet dohromady nový vstup na trhu ER když se pohybuje mezi HIGH a LOW z premarketu. Při dodržení OP včetně nuancí jsem měl v papertrading za únor 1690 a backtestu za 10 měsíců 158 obchodů 43x zisk 37x ztráta 78x BE. TAK si myslím, že pokud březen dopadne trošku OK tak jedu live. Samozřejmě sem budu dávat screny i výsledky všem držím palce V-FREDY

12593

12594

Odesláno

tak sem se před chvilkou vrátil z nákupů a koukám,že trh došel k mému PT...dnes byl trh opět líný 1. vstup po open long 645,9 - výstup na SL - 160 2. vstup DB na 645,1 - výstup na PT 400 suma sumárum +240 (bez odečetení komisí). Tomáš

12596

Odesláno

Dobre rano! Tak jak jste na tom na DAXu? Ja jsem ted v peknem DD hned na zacatku systemu. Jeste par obchodu a blizim se hranici jeho vyrazeni. S takhle dlouhym obdobim chopu jsem se behem backtestu nesetkal. Zajimava situace. :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...