Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte..

Ja len by som chcel pridat k dnesnemu obchodu teda aspon z mojej ,,analyzy" ze trh sa aj piatok aj vcera zastavil na urovni 629 a dnes akonahle po fundamente uzavrela usecka pod touto cenou (tak isto aj VOL bolo dostatocne) vstoupoval som a TP300 .. na zaciatku som mal tiez nastaveny aj long na urovni 629, krasne sa mi to dotklo tejto ceny okamzite som bol v otvorenom profite 200 ale vratilo ma na B/E :( . takze dnes zisk 300 z obchodu na short. neviem ci niekto podobne sledoval cenu na tejto urovni 629. iba tolko k dneskajsku.
prajem vela uspechov
peter

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

peterer:

ano i ja ju tam mel zakreslenou a vypada to ze to byla poradne silne uroven, asi tak jak 622, k tomu se prida line trhy a situace byla tak jak popisujes,report ju prorazil a pak lidi honem leteli do shortu at neco stihnou do 622. ja sice testuju tedka paper svuj system ale proti ni bych signal nebral...

Odesláno

To roman06, Pavel76 : Přesně tak, já šel v NQ na short v 16.01 za 1809 a v 16.11 jsem byl venku na PT 1801, což je 160 usd na kontrakt. Jinak 15 minut před výsledky v 16.00 byl chop jako prase a v 15.59 na trhu mrtvo, že se nepohnul ani "lísteček na větvi". :) S přáním úspěšných obchodů zdraví. Jirka

Odesláno

Tak dnes opet ztrata. Zatim 5. od zacatku live s timto systemem. Ale s tim, jak se trh v posledni dobe po otevreni hybe, se ani neda s nicim jinym pocitat. Je liny jako nasi s Lotysema... I kdyz dneska jsem tomu signalu docela veril. MA pekny sklon, na SR a vytvoreni 123. Je mi jasny, ze prvni zisk prijde zitra, az budu koukat nekde v hospode na hokej. :)

12534

Odesláno

to Pavel K.

dívám se na Tvůj screen, vstupuješ po odrazu MA?
Na TF 1 nemáš čeho by jsi se chytil a na TF 5 máš krásný signál 9.45, odraz od SR, vstup přímo na ní, by Ti asi SL uchránil.Taky jsem dřív myslel, že mi trh uteče, ale opak je pravdou.
Přeju ať se daří!!

Odesláno

to yax

vim, viděl jsem a četl.Jen reaguji na tento mechanický vstup, cena se formuje každý den jinak a indikátory nejsou přesné.Je škoda, že takový signál zůstal nevyužitý, respektive zaplacený cenou nejvyšší, SL.
Jinak je to určitě dobrá úvaha.Já se taky teprve hledám, nic v tradingu není jednoduché.Jak říká Gladiátor je třeba poznat jak trh pulzuje.

Odesláno

tictac, klidne se snaz pozorovat, jak trh pulzuje. Mne to ale nevyhovuje, radsi obchoduju podle otestovaneho systemu. Navic ten dotyk smy a odraz od SR prisel prave uz i po otevreni. Vratit se to mohlo, ale ani nemuselo.

Odesláno

Pavel K
ja jedu FESX, mel jsem limit na 2740, 9.33, ale nevyplnilo mě to.
Máš jasná pravidla, mechanika bez improvizace, jak říkáš je to dobré na hlavu.Signál, vstup a děj se vůle trhu :-)

Odesláno

dnes kvůli PRM filtru jen sim obchody - filtr dnes zafungoval.
long 15:45 627,1 a výstup 16:00 627 - -10$ (slip), jinak to měl být B/E+1
long 16:01 628,5 a výstup 16:09 627,1 - SL

dnes trh opět udělal aspoň nějaký pohyb,tak se to snad začne vracet do starých kolejí ;)

Odesláno

dnes po otvorení bol trh dost lenivy a cakal som na report preto som ani ziaden obchod pred 16 nebral. po reporte okamzite trh reagoval a preto som aj vstupil do obchodu na urovni 628,9 som mal sell limit, na tejto urovni preto lebo vcera bola dost vyznamna uroven 629, SL som mal nad high usecky co bolo iba 120usd. a TP som ziskal 300. Hoci report bol charakterizovany tým ze nebude mať nejaky vyznam a vplyv, ked som si pozrel predchadzajuce reakcie trhu na tento report tak pohyby podla mna boli ovplyvnene tymto reportom. preto som aj cakal az do reportu. iba tolko k dnesku. mal niekto podobne myslienky ako ja ?? ..
nech sa dari ...
peter
Odesláno

peterer

rekl bych chytry tah,nevim zda to mas vyplanovane, a nebo spis hrajes na pravdepodobnost a RRR, ale celkem si dobre uvazoval, S/R to opravdu byla silna, akorat ja bych v dobe reportu nemel prikazy, slipy muzou pekne nastvat,zvlast na SL, i kdyz by nemel mit vliv, evidetne s trhem zahazel a ja osobne bych nemel duveru ze i pri reportu to tu S/R neprorazi a nechytnu hezky slip na stopce, jak se delo kterysi den myslim vcera do shortu. takze bych osobne byl bez obchodu.
Radek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...