Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

lordberry:

ne ne, z FinWinu jedu jen 2v a pak DB,DT (ty sem delší dobu sledoval,ale až teď je otestoval).....zkusil sem otestovat tuto kombinaci na r. 2009 bez optimalizace a výsledek který mi vyšel byl až neuvěřitelně dobrej s tím, že úspěšnost je 60% a RRR 1:4 a 1:2,5

Odesláno

Ahoj, na TF dneska vstup v 16:00 622,4 long. Po půl hodině se to nakonec rozjelo podobně jako včera do profitu 2,2 b a tak jsem přitáhl SL. Pak se trh ale otočil a výsledek je stejný jako včera, tedy BE. Jinak včera kdybych neposouval SL a počkal si až do 21:30 :) tak by byl plný PT 4b. No to je ale jenom pro zajímavost, čekat tak dlouho se naopak většinou nevyplatí. Jo a pro úplnost ráno na FDAXu podobně jako Dikon SL. Ať se daří!

Odesláno

kahiros

mimo pátečního filtru používáš nějaké rozpětí PRM nebo jeho průběh? Upravil jsi PT, to jako reakce na volatilitu trhu nebo proč?
Blíží se live výsledky uváděným bt?

Díky za odpověď Luděk
Odesláno

ludekM:

pro obchodování používám určité cenové rozpětí PRM a podle toho určuji jestli ten den obchoduji či nikoliv. Pro pattern 2/v mám RRR 1:4 a pro DB,DT 1:2,5....když vezmu výsledek bt těchto patternů ,tak se zatím live výsledky blíží 90% bt výsledkům (kvůli 2 chybám díky mé nepozornosti!).

PT jsem zatím neupravoval - vždy vyhodnocuji trh po 2 měsících a poté dělám nějaké úpravy pokud je potřeba.

Jinak v pátek obchoduji jen DB,DT - v testech tento den vychází ok, cca 5.200$ za rok

Tomáš

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...