Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,
chtěl jsem zeptat, jestli přikládáte váhu řečnění chairmana FEDu. Dneska to bylo v 16:00 a já v ten okamžik měl signál short.. Na forexfactory to má červenou barvu, tak se tomu vyhýbám jako ostatním reportům. Ale zajímá mě, jestli to má taky takový "zmatečný" dopad na trh jako ostatní reporty a jak se k tomu stavíte vy ostatní.
Předem díky za reakci...
Jinak zatím bez vstupu - právě kvůli Bernankemu

Odesláno

to lordberry: ja som si osvojil podmienku od pana MNovaka a teda nevstupujem ak mam signal medzi 15:55 a 16:01. Ak dostanem signal skor tak to beriem normalne ci je report alebo nie. Dnes som mal tiez signal short o 15:52 tak som ho vzal a vystupil na +250. Uvidime co bude dalej

Odesláno

Lordberry:

dnešnímu řečnění se určitě přikládal velký význam. Může to mít podobný následky jako vyhlašování důležitých fundamentů. Mně osobně vyhovuje si počkat cca 3 minuty po reportu a až potom vstupovat, ale nikoliv před reportem.

Odesláno

Zdravim... na zaciatku som chytil maly SL 70 na short a po reporte o 16:06 na 588 vstup short a TP 260. zatial tento mesiac profit 900, idem citat tradingem k bohatsvi a cerpat nove myslienky.. :D

vela zdaru a uspesnych obchodov prajem..
peter

Odesláno

"Recneni" prikladam velky vyznam, protoze trh pak lita sem a tam podle toho jak se recni a ty nestihas, protoze indikatory pak nefunguji, a ani na PA se neda moc spolehnout. Max. pak na prurazy nejakych opravdu slinych S/R, ovsem opet na zaklade recneni. Proto radsi neobchoduji.. notabene dnes se to vubec neda, stejne jako vcera... stejne jako v pondeli... snad se to Recko uz vyresi a bude to klidnejsi.

Odesláno

kubo:

a ty vis o cem a jak dlouho povidal? Cekat zrovna 3 minuty po reportu u toho recneni nedava vubec zadny smysl. Co kdyz bude recnit 5 minut a nejakou bombu si necha na konec?
Ja bych si s recnenim nedalal hlavu, v backtestu to podchycene nemam a maximalne budu mit SL, kdyby rekl neco "zavazneho", treba ze konci.

Lada

Odesláno

Ahoj. Ja nevstupuji behem zadneho projevu z FEDu, nejen kdyz mluvi Ben. A taky nevstupuji u zadneho oznaceneho "Market Moving Indicator" Radeji si necham neco ujit a vstoupim jindy, kdyz je trh klidnejsi. Dnes divergence (ale dalo by se to zobchodovat take jako 2b) podporena double bottomem ze vcerejska.

12428

Odesláno

Yax taky muze hodit nejakou bombu na zaver ktera ti da profit.... ne sranda, je to jak rikas maximalne proste dostanes SL a co jako..... Ja dneska pekne bez obchodu...

Takove dny jako dnes ze premarket nic moc, otevre na PP a ve 4 je report tak to byvam hodne opatrny a je pro muj system lepsi vubec neobchodovat, vetsinou se nic poradneho nestane...

Odesláno

Yax:

máš pravdu, může říct nějakou bombu na závěr. To, že čekám cca 3 minuty po reportu jsem myslel spíš obecněji pro jakýkoliv důležitý fundament, hlavně jsem chtěl zdůraznit, že vstupovat před reportem je dost lottery.

Odesláno

Ahoj, po včerejší nucené pauze jsem pokračoval v paperu na FDAXu. Vstup byl podle plánu 9:40 long 5571. Pěkně se to rozjelo, došlo to přes polovinu PT tj. skoro k mému BE, pak ale chop a nakonec bohužel obrat a SL zasažen v 10:26.
Ať se daří

Odesláno

Zdravím, díváte se někdo momentálně na trhy? já když se na ně dívám tak se z mého pohledu dějou docela divný věci :-) žádný fundament a trhy jsou volatilni jako kdyby byl ... alespoň já o žádným nevím... chci se zeptat: myslíte , že to je spůsobeno tou situací ohledně zadlužení Řecka? Investoři zmatkují a zbavují se ---> prodávají nebo nakupují pozice ?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...