Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mirek F.
Jak jsi psal, že vyčkáváš, tak mi tvůj vstup byl hned jasný. Já si ho dal jen demo, protože na live to nekorespondovalo přímo s plánem (kvůli rovnoběžným EMA34 a EMA204 - musely by se stabilně sbližovat, abych to vzal do nějakého potenciálního trendu :))
Každopádně gratulace!

Odesláno

Jeste k pivotum. U trhu, ktere maji premarket jako TF, NQ, ES ... mohou byt hodnoty pivotu jine pro data z regulernich a 24h dat. Plati to pro pripad, ze high/low dne vzniklo v premarketu. Viz prilozeny screen. Je to NQ 29.1.10. Tmava modra je pivot podle regurelnich hodin, svetle modra podle 24 hod. jk

12402

Odesláno

lordberry:
jel jsem live skoro cely lonsky rok, ted zatim sim, minimalne do konce unora.
Vice lidi sem dava sim screeny, tak snad to nevadi.
Z duvodu, ktere jsem popsal drive, jsem musel upustit od sve vydelecne mechaniky a jedu PA.
Ale musim se s ni szit, nez pujdu naostro. V tomto neni radno spechat.
Nicmene zatim to vypada dobre, navic riskuji jen max. 1% (misto 2% loni).

Jestli vse pujde jako ted, v breznu prepinam na live, pokud ovsem nenastanou pocatecni problemy s inter. pripojenim (stehuji se na par let do ciziny).

Kazdopadne pokud priste uvidis neco podobneho v trzich (DT/DB, 2b), tak se toho pohybu na 70% ucastnim, at uz sim nebo live:-)

At se Ti dari a diky za gratulaci

(tu)

Odesláno

Mirek F:
to máš jedno jestli sem dáváš sim nebo live - obzvlášť v tvém případě vím, že jsi live jel dlouho a postřehl jsem, co se ti přihodilo v prosinci. Každopádně máš dobře našlápnuto. Věřím, že budeš brzo live zpátky a pak už budeš mít fuk, jestli se ti daří v ČR nebo v cizině ;)
Good luck

Odesláno

Ahoj, tak na FDAXu by 1.korekce dneska vyšla, to znamená, že Murphy funguje. Já to totiž už tento týden jenom pozoruju:) Musel jsem kvůli vysokému DD live přerušit - snad jen dočasně.

Odesláno

Ahoj, dnes vstup na TF 15:32 short 591,4, výstup SL 592,6. A jak tak koukám, ani další vstupy by už nebyly dobré, takže 1 vstup denně dle OP mě uchránil před dalšími SL.
Iva

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...