Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zdravim sel jsem 53 short na 4.3 a za 9 vterin SL... sotva jsem stihl nastavit SL tak byl filled a presne na tick pak jel zas dolu ale pak neudelal nic takze stejne je to vsechno jedno tak pekny vikend

Odesláno

Ahoj, tak na TF dneska bez obchodu - podle plánu: hned při open nebyly všechny indikátory v souladu do shortu, tak jsem čekal až od cca 15:35, jenomže pak trh sjel hladce bez swingu na kterém by se dalo zachytit o 4b a to je už moc.
MirekF: díky za info, já riskuji taky denně pouze jeden obchod 1,125% na FDAXu a jeden 0,625% na TF (počítáno z účtu na začátku roku), multikontrakty vůbec zatím nezvažuju, tak snad to nemám moc hazardérsky. TF je jakž takž v pohodě ale ten FDAX mi dal prostě v lednu zabrat, tak přemýšlím, jak dál. Systém jsem už trochu přizpůsobil (díky focusi:)). Sbírám zkušenosti, tak budu nějak bojovat dál.
Ať se daří!

Odesláno

Pavel K. backtestoval jsem svou PA rok zpetne, na paperu mam dokonce lepsi vysledky, nebot si vsimam fundamentu, pohybu na ES, rychlosti vykreslovani na volume grafech a mam vice casu si kazdy vstup promyslet. 3% tydne je malo, ale pri obchodovani YM a NQ bezne riskuji 0,6% (1% je maximum) a to uz by bylo pet ztrat za sebou v tydnu, abych se dostal na 3%. A po peti ztratach jiz nechci ten tyden obchodovat. Uznavam, MM je prisny, ale po lonskem prosinci udelam vse proto, aby se neopakoval takovy pokles uctu. Napriklad ted jsem ukoncil obchod na NQ, kde jsem potreboval jen 40 USD. Jedna se o lehce modifikovany 2b, kde vstupuji se slevou a SL umistuji minimalne 4 ticky od low prorazeci svicky - k tomu opatreni me dovedlo vlakno o VSA, ktere mi tu jedna dobra duse doporucila a ktere musim hloubeji prostudovat. Tento obchod skoncil na be+3, a ponevadz se toto nestalo poprve, kdy se trh v protitrendovem obchodu na chvili vratil a pak pokracoval v mem smeru, tak prehodnotim posuny na be v techto protitrendovych formacich.. Pravidlo 1%,3%,8% mi zatim velmi vyhovuje, ale trading me jiz naucil byt otevren vsem nazorum a myslenkam (tu) Peepo: "já riskuji taky denně pouze jeden obchod 1,125% na FDAXu a jeden 0,625% na TF (počítáno z účtu na začátku roku)" - prave toto me stalo SPOUSTU penez, tj. pocitani rizika podle stavu ktery byl tyden ci mesic zpetne... Ja osobne risk pocitam kazdy den po seanci a vim, kolik muzu druhy den riskovat.

12384

Odesláno

Mirku, mas to dobre vymyslene. Nakonec kazdy si musi vybrat, co mu sedi nejvice. Mne napriklad nez 1% vic sedi 2% a snizeni na 1% podle MA na equity. Zkratka je pro me lepsi snizit kontrakty nez prestat uplne obchodovat, protoze nevim, kdy zase prijde profit. Ale ty urcite obchodujes s lepsim %win, kdyz obchodujes diskreci, nez ja. At se dari!

Odesláno

Pavel K:
"mas to dobre vymyslene" - takova veta od zkusenejsiho tradera potesi.
Svoje win jsem tu nedavno uvadel 65-70% pri cca 1.6 RRR (na RRR musim zapracovat, nema cenu hnat uspesnost do extremu).
At se dari i Tobe.

Odesláno

ja som dnes predviedol presne ako sa to nema robit. prvy signal som nevzal, vysledok +325, druhy som uz vzal podla planu s vysledkom -137,50 a treti signal som opat nevzal, lebo som zase vahal aj ked som nemal s vysledkom +200. krasne som sa obral o profity... (td)

Odesláno

ahoj chlapi, potreboval bych poradit, mam otevreny fundovany ucet, obchodni system price action (risk na obchod 2%, RRR 1:3,3) papertrading dele nez 10 mesicu, problem je ,ze kdyz si naklikam 300 - 500$ tak chci byt jeste dneska milionar a proklikam to zpatky, proste jak oblbnout mozek aby si prestal hrat na burze, nerad bych to delal i live.

Odesláno

2 bid :

ad1) Zdaleka tu nejsou jenom chlapi
ad2) Papetrading dele nez 10 mesicu jeste neni vstupenka do live
ad3) My nenaklikavame
ad4) Tak si NEHREJ

Snad pochopis co jsem ti chtel rict.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...