Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

2 yax : Zajimave. Ja si napsal vcera takovou malou strategii do SierraChart na prolomeni GB se 100% mechanickymi vstupy (ani to jinak neslo, vsechno sem to delal bez zasahu...) a vysly za leden pomerne slusne vysledky. Je to TFko bez dalsich filtru. Sem si to delal tak pro prehled abych vedel... hodne lidi se to tu snazi obchodovat (aspon mam ten pocit). Sjel sem si zatim 1-4/2009 a porad to vychazi pres 1k/mes/kontrakt. Jeste tu chybi SL : 100, PT : 600

12316

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Rob99:

tak to jsou slusne vysledky, hlavne ten drawdown, pokud by to bylo podobne v prubehu celeho roku zpet, tak by to byl slusny system na obchodovani. Ja jsem zkousel ruzne prurazy (treba 15:15-15:29 nebo 14:00-15:29) na ruznych trzich (TF, NQ, ES) a sice celkove to byly ziskove systemy, tak mely velike drawdowny. Tohle vypada nadejne, tak to zkusim take prolitnout.

Lada

Odesláno

Ahoj, já dneska na TF opět nuceně pauzíroval a naštěstí si tak ušetřil SL. Gratuluji všem, kdo byli v lednu úspěšní. Na TF to bylo lepší než FDAXu. Jsem sice na TF jenom +120, ale nebýt dvou chyb, které jsem už zde popisoval před pár dny, tak by to bylo mnohem veselejší. Takže nefňukám, trh ani systém za to nemůže, musím se zlepšit já.
Ať se daří

Odesláno

včřera díky filtru bez obchodu (jinak by byl SL),takže nakonec za leden definitivně 5 obchodů a +635$...uvidíme co přinese únor.

Všem přeji pěkný víkend a úspěšný vstup do nového měsíce! :)

Tomáš

Odesláno

Zdravim, s koncem mesice cas na statisticke okenko. Prvni graf TF, druhy graf NQ, je videt, ze po vanocich zacalo byt docela zivo. Pokud si nekdo chce hrat s daty, tak viz: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/07211/Rozpeti_a_Volume.xls_800.5KB.html Lada

12331

12332

Odesláno

Ahoj,
tak hned na uvod noveho mesice jsem vyrobil chybku, uz ponekolikate tu samou a to ze jsem zadaval prikaz pozde. Prikaz jsem tam nechal, trh se pro nej za chvili sice vratil, ale tak, aby projel jak vstupni a hned i vystupni prikaz, takze dnes SL. Vstup jsem mel 5580 short. Uz si na to musim dat pozor a pak snad uz konecne prijde ten PT nebo nejlepe aspon dva za sebou...
At se dari

Odesláno

Ahoj, já dneska na FDAXu tak nějak nespokojeně. Správně jsem čekal až na prolomení prvního swingu na středním TF - long. Když k tomu došlo cca 9:11, tak ještě cena nebyla nad EMA na nejvyšším TF. Proto jsem hned nevstupoval a čekal na "potvrzovací" signál. Trh hladce poskočil a signál přišel už moc vysoko a tak je výsledek dnes SL. Kdybych byl agresivnější, bylo by BE. Nebo jsem spíš neměl vstupovat vůbec. No nic, tak zase zítra.
Ať se daří

Odesláno

Ahoj, dnes SL, vstup dle plánu 15:36 na 603,6 long. Jak je vidět, je pivot silná hranice a příkaz mohl být umístěn až nad, což by byl dnes taky SL, ale pro příště přidat ještě jako filtr.

Odesláno

Zdravím,

long v 15:33, takže SL. Dost jsem tomu longu dneska věřil.. Pozitivní report a ono si to klesá :-) Pěkný to teda začátek nového měsíce :D

Btw. chtěl jsem se zeptat, jestli se zítra obchoduje normálně - jestli náhodou nemají hromnice vliv na obchodní hodiny.
Díky.

Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...