Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Tet40

tu průměrnou výši swingu počítáš ze všech swingů v trendu daný den, nebo bereš jen realizovné obchody?

Mám velice podobný systém obchodování swingů na range barech a taky mě napadlo určovat PT dle pohybu předchozích swingů, ještě jsem to ale nezpracoval. Můžeš trošku popsat jak konkrétně určuješ PT?

Díky
Mike

• Odpovědí 3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Paradna statistika TET40. Takisto paradny screenshot s vysvetlenim tvojho systemu. Dole klobuk. Len tolko som chcel.

Uz len taka perlicka (tresnicka na dorte), obchodujes uz multikontrakty live? Alebo to je nieco na co sa este chystas?

Odesláno

to majkll:

presne kvoli tomu som si zacal viest takuto statistiku, aby som mal nejaku refernciu a neukvapil sa v zaveroch. Pre NQ ktory obchodujem som robil Range/Vol rozdelenu na 3 casti rano/obed/vecer a to len cisto aby som zistil ci sa to naozaj pohybuje viacej rano ako vecer. Vztah medzi x dni dozadu a dnesneho dna podla mojho nazoru je dobre vediet pri swingovani az taku vahu by som tomu neprikladal ak sa ide intradenne ale to zalezi na TFku ak je vacsi 5/15/30 min to uz moze mat dost velku vahu, ak 1/2/3 min alebo nejake tick grafy tam by som tomu moc velku vahu nedaval. DOW je dobry napad z hladiska range/vol ten som neurobil ale spravim ho neda to extra vela prace ked uz su data v excely ;)

Predpokladam kedze uz mas excelovsky dennik pre takmer vsetky indexi ides sledovat IM korelaciu?

hodne zdaru
martin

Odesláno

Dneska půl na půl.. Jsem spokojený s posledním obchodem, ale velmi nespokojený s druhým, který byl jaksi mimo.. Pro mě nejhorší, když začnu ztrátou.. Mám šílené chutě ji okamžitě umazat, z čehož plynou drahé hrubky - na psychice je třeba ještě dost pracovat!

15247

15248

Odesláno

ja dnes jen sleduji, ale když jsem chtěl kliknout, tak až na 788 pak jsem si uvědomil, že jsem mohl, mám SL 150 a PT 300, tak bych byl jěště v log. zóně + 2 no CCI jěště nebylo vykresleno na sever, je co pilovat.
díky Jirko za popis

Odesláno

Já dnes 2 obchody.

1. 16:15 0v market close long. -$60 (SL60, PT200)
2. 16:18 0v limit long. +$170. Impulsivní predčasný výstup. (SL80, PT200)

Po tom co trh dosáhl cenového rozpětí $900 jsem už další signály long nebral. Taky mám problém vydržet v obchodu po úvodní ztrátě. Mám tendenci jí co nejdřív smazat. Logicky je to nesmysl, protože se nutně musím připravit o potenciální zisky, ale nevím, jak o tom přesvědčit i zbytek hlavy.

Odesláno

mikky182:

ten vztah dní mezi sebou jsem analyzoval proto, abych zjistil, jestli má nějakou souvislost např. velikost "včerejší" range s velikostí "dnešní" range..tj. lze to využít při jakémkoli obchodování - i krátkém intra..jde o to, že ti to řekne, jestli např. po dnech s hodně velkou range následuje zpravidla den s velmi nízkou range - jak se tady hodně mezi lidma traduje – což moje statistika např. jednoznačně vyvrací..

co se týče korelace, tak jsem zatím dělal pouze vztahy mezi velikostí daily range a korelace vzheledem k rostoucím/klesajícím dnům..tohle ale beru spíš okrajově..

majkll

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...